Никола Маловић: ПРОРОЧИЦА КАСАНДРА И КОВИД ДИСИДЕНТИ

Хвала вам, драге власти, законодавна, извршна, судска и однедавно здравствена, ви сте од мене направили ковид дисидента. Ништа вам не вјерујем, и имам 1244 разлога за то


Никола МАЛОВИЋ

Кћерка тројанског краља Пријама и краљице Хекабе звала се Касандра и за њу мало ко зна. Више се зна за брата јој Париса, јер је отео лијепу Јелену, и за другог Хектора, који се прославио као највећи тројански јунак. Убио га је Ахил, још већи јунак из грчке митологије.

Касандра је важна зато што је родоначелница теорија завјере.

Пазимо…

Касандру је проклео демон Аполон, на начин да ова јасно види што ће бити до конца, али да јој не вјерује нико.

Па је тако Касандра узалуд упозоравала, али џаба, нико јој није вјеровао да ће размажени принц Парис изазвати смак тројанског свијета. Да ли је Аполоново проклетство око ње направило балон о кога су се одбијале тачне предикције, или је Аполон све Тројанце учинио глувим за Касандрина пророчанства – тема је мита и његова метафизика. Данас знамо да је све што је Касандра прорекла било тачно, али јој нико није вјеровао.

Има ли, без обзира на пол, Касандри и данас?

Како да не. Када нпр. Никола Алексић, предсједник покрета Зелених Новог Сада, позове надлежне службе у окупираној земљи да погледају у небо и виде да нас управо отровним супстанцама запрашују из необиљежених авиона, из тих служби Никола Алексић увијек чује како радари не опажају никакве недозвољене радње.

https://youtu.be/T3cm97DczSA

Али погледајте кроз прозор! Управо нас запрашују! Управо нас трују! Корона долази одозго! – урла Касандри сасвим налик Никола Алексић. И бива занемарен, одмахивањем руке, јер све то горе што прелеће – легално је. Потписао Вук још ономад, Бог да му патриотску душу прости.

Србија и Црна Гора имају подоста Никола који су проклети тиме што виде да опасности долазе, а нико им не вјерује. Лако је повући праву ако имаш двије тачке. Што више имаш премиса, лакше је извести закључак. Наређење по коме усред дана треба да се вози с упаљеним свијетлима био је тест хоће ли се људи побунити против алогичности. Пошто нисмо, уведена су нам постепено нова алогична правила, а њихов је број кулминирао током 2020. г. – године од короне.

Може до пет по подне, уопште не може викендом, може напоље с кучићима, не може у други град, може на стадион, не може на славе, може отпозади, не може сприједа, могу мигранти, наши не могу, може кршење Устава, не може поштовање логике: може неиспитана вакцина, не може без маске ни послије пелцовања…

Хвала вам, драге власти, законодавна, извршна, судска и однедавно здравствена, ви сте од мене направили ковид дисидента. Ништа вам не вјерујем, и имам 1244 разлога за то. Све што се тиче вируса корона, од маске на чијем паковању пише што и врапци знају, до сваког новог корона наратива Била Гејтса, упитно је. Да не кажем провидно. Да не кажем сумњиво. Да не кажем: лажно.

Пазимо…

Србија се у очима гледалаца режимских медија убила да спасе становништво тако што је становитом проценту становништва приредила фармацеутски шведски сто, од Фајзерове, преко руске вакцине Спутњик Ве, до кинеске оне… Црна Гора није чак ни то, али не зато што је много паметна него зато што јој Бог није дао чак ни толико да погријеши случајно.

Дебото поткупљени државни званичници нити знају нити их занима какав је заправо дугорочан ефекат вакцина на тијело. Ко би се год заинтересовао за ово питање постао би ковид дисидент, а таквих међу државницима не смије да буде.

Двоје лудака без маске у кајаку излажу се опасности од вируса корона, вербална инсталација, фото Н.М.

Матрикс би их одмах политички ампутирао.

Ко гарантује да нам оно што само по инерцији још увијек зовемо вакцином (као што по инерцији зубну пасту и даље зовемо калодонт, или калкулатор што зовемо дигитрон) неће наудити? Ако не одмах по примању а оно за три, пет или десет година? Ко год вјерује у упаљена свијетла на колима док вози по дану, лакше ће повјеровати да мора да прими неиспитану вакцину. Ко год се заразио након вакцинисања и тврди да ће тек након ревакцинисања бити сигуран, магарцу је брат.

Да ли је ономе коме је циљ да сви носе маске и кад су напољу – циљ и да вакцинисани буду репродуктивно неспособни? Биће да јесте.

Ауторитативни израелски рабин Данијел Асор, који није по гушту неортодоксних рабина јер је ортодоксан, спекулише, као Касандра, да било која вакцина која се производи помоћу ембрионалне подлоге, а таква их је већина, може да изазове промјену оријентације.

Промјену оријентације?

Да, јер не мора свако цјепиво да свијет ослободи великог процента људи – одмах. У рукама глобалиста вакцина све вријеме може бити софистицирано оружје, и може, као и Фајзерова генска терапија, да дјелује одложено, да иште ревакцинације са стално новим нанотехнолошким ажурирањима. Што је увијек нови софтвер за компјутер, то је Фајзерова нанотехнолошка идеја за човјека. Ревакцинација јест ажурирање. Рабин Данијел Асор, дакле, не искључује могућност технолошке интервенције на промјени полне оријентације – што доводи до хомосексуалности, а дугорочно до изостанка потомства.

Не вјерујете?

Наравно. У временима када су здраворазумски умови скинути с медија главног тока, Касандри је немогуће вјеровати. Вјековима се подвлачи да ова родоначелница теорија завјере не престаје да прича глупости.

Изворник: Стање ствари // Печат

(Visited 260 times, 1 visits today)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *