Евсевије Петровић: ВАКЦИНИСАНИ ПОД МИКРОСКОПОМ

Ако нисмо спремни да станемо испред њих, сада кад знамо шта је у вакцинама и шта се збива у вакцинисанима, онда то значи да смо и ми помахнитали


Евсевије ПЕТРОВИЋ

Пре неколико месеци видели смо анти-ковид вакцине под микроскопом, и сазнали шта се налази у њима. Пре неколико дана, хвала савесним стручњацима и Богу Који нека би их благословио, видели смо коначно и шта се дешава у телима вакцинисаних, када се погледају под микроскопом. И то смо чули од специјалиста који су у медицини последња реч и коначна истина о ономе што се тиче плоти – од патохистолога. ССЗО, сатанина светска здравствена организација наложила је, а њени агенти на терену у белим СС униформама спровели су, забрану обдукција погинулих од „ковида“. Под паролом „следите Науку, не мороне – вакцина је чаробни штапић и једини спас“.

Групица врхунских немачких патолога, који немају обавезу да следе препоруке СЗО јер раде у приватним институтима и јер имају истинску моћ да следе истинску науку и своју савест а не аморалне мороне из СЗО, кризних штабова и ветеринарских института, направили су своје мало експертско истраживање: обдукције и патохистолошке анализе на десетак пацијената који су умрли после вакцинације такозваним „анти-ковид вакцинама“.[1] Захваљујући њиховом труду и етици, сада и ми можемо да видимо материјалне доказе онога што смо већ поуздано знали и без доказа – од чега умиру вакцинисани.

До сада су нам медицински стручњаци стручно саопштавали да је узрок смрти људи који умиру брзом смрћу после вакцинација „престанак рада срца и дисања“. Али свако ко се заиста потруди да не следи мороне, тај ће чак и ако је медицински лаик разумети да су „престанак рада срца и дисања“ последица смрти а не њен узрок.

А зашто је срце престајало да ради, показале су микроскопске анализе проф. Буркхарта и проф. Ланга. Од 9 обдукованих пацијената старости од 55 до 95 година[2], који су умрли у интервалу од 8 дана до 6 месеци после вакцинације, са клиничким дијагнозама нагле кардиогене смрти (већином „инфаркт срца“ или „поремећај срчаног ритма“), код 7 је установљена дијагноза миокардитиса, упале срчаног мишићног ткива (код једног од укупно 10 обдукованих пацијената хистолошке анализе још нису завршене). И то таквог миокардитиса, за који експерти субспецијалисти са више од 50 година искуства и више од пола милона прегледаних препарата кажу да никад ништа такво нису видели. И да чак не знају ни како би тачно назвали те потпуно нове патохистолошке ентитете, али да је једино име које им пада на памет – махнитање лимфоцита („Lymphozyten Amok“, „lymphocyte riot“).

Као илустрација, један од патохистолошких препарата који су професори презентирали:


Упрошћено објашњење: безбројне ситне плаво-љубичасте „тачкице“ су „подивљали лимфоцити“, ћелије имуног система којима у срчаном мишићу није место, и не би требало да постоји практично ни једна једина од њих; црвенкасто-пурпурне издужене влакнасте структуре су ћелије срчаног мишића које су мултифокално инфилтрисане лимфоцитима и делом разорене (поједине које су делимично нормалног изгледа обележене жутим стрелицама)

Ми наравно знамо зашто су лимфоцити „помахнитали“, и то не само у срцу, него и у плућима, и крвним судовима и „у свим органима“ (како каже професор) – они реагују на присуство токсичних „спајк“ протеина чију неконтролисану продукцију у телу покрећу вакцине, и на присуство графена, и других нано-честичних страних тела која ћелије организма убијају или чине абнормалним. Али с обзиром да се сва та оштећења примарно одвијају на субмикроскопском нивоу, немогуће их је непосредно видети – и зато су помахнитали вакцинацисти тако самоуверени и тако цинични, јер „знају“ да је у питању савршен злочин, злочин који је „немогуће доказати“ (а осим тога, сваки вакцинисани је потписао да се вакцинише слободном вољом и да преузима одговорност за све могуће последице; и донети су закони по којима произвођачи вакцина и вакцинатори не могу да имају никакву одговорност).[3]

Немачки професори констатују да су у том контексту чак и обичне рутинске обдукције, које се изводе без патохистолошких анализа, методолошки а приори безвредне, јер се њима „макроскопски“ (голим оком обдуцента) не види и не може видети шта се дешава на микроскопском нивоу, односно у ћелијама и ткивима. Професор Буркхарт каже да би девет од десет патолога налазе које је он видео без размишљања окарактерисало као банални инфаркт срца (и да би можда и он био један међу тих девет, да није пажљиво мотрио и очекивао неочекивано).

У преводу: свако ко се вакцинисао и примио патогени токсин, „спајк“ протеин или вакцинални генетски код за покретање производње „спајк“ протеина у организму, у коктелу са нано-честицама графена, изложио се између осталог ризику да му се ти микро и нано отрови депонују у срцу, и да га разоре. Било посредством „помахниталих лимфоцита“, било директним оштећењем срчаних ћелија (које су створене једном за цео живот и које се не обнављају), било електро-хемијским нарушавањем супер-интелигентне функције суптилног електро-проводног система срца. Проводни систем срца је у ствари мрежа ћелијских микрокомпјутера Творцем програмирана да ради у непојмљивом складу и без секунде прекида најмање стотину година (са најмање 35 милиона импулса годишње). О тој мрежи кардиолози знају толико да када примете да због нечег не функционише како треба, буквално спаљују сегменте који су по њиховом експертском мишљењу проблематични – успех аналоган, нпр. подвигу аутомеханичара који би успео да један или два оштећена цилиндра мотора искључи тако да аутомобил може да и даље „иде“ на три или два преостала. Или, још приближније, аутоелектричара који би на електроници докторовог БМВ-а просто почупао жице и сензоре система који не функционише – и то скупо наплатио, као ултимативну експертску интервенцију (аутоелектричар којем доктор успешно спали фокусе због којих срце „прескаче“ веома је задовољан интервенцијом; доктор којем би тај исти мајстор на исти начин „решио проблем“ на електронском систему аутомобила вероватно не би био баш толико задовољан – али и то је разумљиво, јер срце свако добија бесплатно, а БМВ кошта и мора да се крваво заради).

Е, за ту мрежу једноћелијских компјутера од које зависи сваки откуцај срца и живот сваког човека, везује се вакцинални графен (због свог природног афинитета према ткивима са високом био-електричном активношћу). А затим тај магнето-електрични токсин дивља под дејством дивљих спољашњих електро-магнетних таласа (4г, 5г), па за њим дивљају кардиомиоцити, ћелије срца, за њима дивљају лимфоцити, и дивља цео срчани мишић – док у дивљем галопу не одгалопира у смрт.

Осим „полуделих лимфоцита“ у срцу, патолози су код обдукованих пацијената нашли и драматична упална оштећења крвних судова свуд у телу (васкулитисе, ендотелитисе) – резултат дејства „помахниталих лимфоцита-убица“ на претходно помахнитале ћелије које облажу унутрашњост крвних судова, а које су контаминиране „спајк“ протеинима;[4] и артеријске и венске тромбозе које настају као последица тих оштећења. Проф. Буркхарт је видео нешто што није видео никада пре: одлубљене, потпуно „одваљене“ ћелије ендотела, које изнутра облажу крвне судове (и представљају „паметни“ интерфејс између крви и ткива). Аналогију је тешко наћи, јер у природи нема ни приближно сличног савршеног система, али ако се замисли да се купатило третира неким „дезинфекционим средством“ (по налогу СЗО, у „борби против пандемије“) после чега ће све керамичке плочице одједном и скупа поотпадати са свих зидова, може се приближно разумети шта се дешава. Зато професор каже да „није могао да верује шта види“, и „није могао да престане да гледа“.

Слика крвног суда са потпуно „одваљеним“ ендотелним ћелијама-плочицама, коју професор испрва није могао да разуме тј. да схвати о чему се ради (мислио је да је у питању лабораторијски артефакт, грешка); жутом стрелицом је обележен спољашњи зид крвног суда, бројне плаво-љубичасте дугуљасте структуре у унутрашњости крвног суда су одваљене ћелије ендотела, једна од њих обележена црвеном стрелицом.

Патолози закључују да овим доказани ризици после анти-ковид вакцинације који потенцијално могу довести до смрти подразумевају:

  • аутоимуне феномене (лаички, напад „помахниталих лимфоцита“ на властита ткива)
  • упална оштећења крвних судова (васкулитис, ендотелитис, са тромбозом као последицом)
  • микро и макротромбозе (као последице „слепљивања“ оштећених еритроцита)
  • смањен имуни капацитет (односно имуносупресију)
  • покретање карциногенезе (односно настанак малигних обољења, рака и лимфома)

Дакле, све што смо и без доказа знали, и због чега смо били „антиваксери-биотерористи и теоретичари завере“.[5] А ја бих додао да су наведени само, просто речено, ћелијски посредовани механизми, док су електро-физиолошки механизми овде остали изван разматрања – типа реактивност графена на спољашњу електромагнетну стимулацију (4г, 5г, блутут…), која може да сама собом изазове акутни поремећај ритма срца и смрт.[6] И да су изостављени драматични ризици оштећења мозга (неуродегенеративне болести се јављају као хронични процеси).[7]

Професори презентацију завршавају поруком (као одговор на поруку председника уставног суда Немачке: „Ко не жели да се вакцинише, мора да буде спреман да сноси последице“): „Ко жели да се вакцинише, мора да буде спреман да сноси последице. А наш посао је да едукујемо и објаснимо ризике и све могуће последице“.[8]

Дакле, видесмо материјалне доказе, и све се уклапа.[9] Комплетна хијерархија пандемонијског злочина: од помахниталог анђела, преко махнитих зидарских радника тога „великог архитекте свемира“, помахниталих „евгеничара“ и њихових помахниталих спонзора, махнитих званичника СЗО, и њихових махнитих службеника из влада, министарстава и институција здравственог система, помахниталих пропагандиста и промотера из медијског и естрадног подземља, манитих мантијаша-вакцинаша из црквеног клира, преко помахниталих доктора и помахниталих медицинских сестара и братије вакцинатора, преко коронавирусā узрочникā обичне баналне прехладе артефицијелно излуделих у био-лабораторијама полуделих научника, и преко помахнитале елементарне твари, угљеника постројеног у бојеви хексагон графена[10] – до помахниталих лимфоцита. И до људског срца које пред том махнитошћу може само да престане да куца.

И сада та махнита војска сатанина креће на нашу децу. Да и њих учини својим – махнитим, или мртвим. И сада смо ми једини који можемо стати испред њих.

А ако нисмо спремни да станемо испред њих, сада кад знамо шта је у вакцинама и шта се збива у вакцинисанима, онда то значи да смо и ми помахнитали. И ако је тако, ако смо спремни да своју децу принесемо на жртву господару светске здравствене организације, древном молоху, онда је заиста и нама место у сатанином строју, скупа са осталим његовим сужњима: онима који су већ свезани узама фармакије и омађијани[11], жигосани невидљивим жигом као инвентар невидљивог господара овога света, и који су примили ново, дигитално име којим их је господар именовао, и уписали се тим именом у књигу мртвих, и који су примили број имена, QR аусвајс од господара, да могу да се, још замало, слободно крећу по његовом царству, и уживају у новом нормалном животу.

Сатанин циљ је да човеку одузме две ствари, два највећа дара која је човек добио од Бога, и који представљају лик Божји у њему: слободу и разум. Та два дара су честица Бога у човеку, и зато Сатана на њих кидише да их згази и поруга. Ревнујмо за те дарове и мислимо о томе, док још имамо слободу да мислимо, и ум да разумемо.

О Крстовдану 2021./7530.


ПОДБЕЛЕШКЕ:

[1] Institut Prof. Dr. Arne Burkhardt, Reutlingen www.pathologie-konferenz.de . Линк за презентацију: https://www.pathologie-konferenz.de/Tod_nach_COVID-19-Impfung_www_pathologie-konferenz_de.pdf

https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

Професор др Арне Буркхарт, вођа тима, је професор патологије на универзитетима у Хамбургу, Берну и Тибингену, гостујући професор на универзитетима у Јапану, САД, Кореји, Шведској, Малезији и Турској, и аутор више од 150 публикација у стручним часописима (сада у пензији али активан у приватној лабораторији и као консултант-супервизор у више патолошких института у Немачкој и Аустрији). Други експерт у тиму је професор др Валтер Ланг, такође пензионисани али активни патолог-консултант са више од 50 година искуства у патологији.

[2] Приметити: сви ван репродуктивног доба –  што подразумева да су потенцијална оштећења репродуктивних органа (на која се основано сумња због доказане хипер-концентрације вакциналне мРНК у јајницима, и функционалних поремећаја менструалних циклуса код бројних вакцинисаних жена), остала изван фокуса.

[3] Утолико занимљивије: имаће целу вечност у аду да гунђају на Бога, и контемплирају како је „неправедан судија“ јер их је осудио „без доказа“, па им неће бити досадно.

[4] Механизам који доводи до тога је следећи: вакцина програмира ћелије да производе „спајк“ протеин, ћелија ендотела га успешно произведе и избаци на површину своје мембране; ћелије имуног система, лимфоцити, препознају патолошки протеин као уљеза и ту ћелију на којој се он налази као инфицирану, злоћудну претњу – нападају је и убијају. И то је нова „мистериозна“ болест МИС (мулти-системски инфламаторни синдром) о којем нико од доктора није учио на факултету, јер је о њеном постојању медицина (CDC и СЗО) објавила тек пре мало више од годину дана, у време почетка вакцинације (видети овде)… Дијагностички критеријуми за МИС су акутни миокардитис или/и отказивање срца, знаци системске упале („хиперинфламације“) и тромбозе – наводно као „последица (асимптоматског!) ковида“, а заправо управо оно што су сада показали немачки патолози. Нарочито узнемирујуће је што су стручни сатанисти у белом унапред дефинисали исти синдром и код деце (MIS-Children), пре него што се уопште појавио, унапред припремајући терен за оно што ће следити када почну масовне вакцинације деце (једна од безбројних жртава, ових дана: https://3rm.info/main/86576-kovid-teatr-v-avstralii-vakcinofashisty-rasstrelivajut-i-koshmarjat-narod-pod-fejkovye-roliki-o-kovide-video.html ).

[5] И ту је пригодан виц-питалица (кредит виспреним коментаторима са хрватског „Логично.цом“): „Која је данас разлика између теорије завере и истине?“ Тачан одговор: „Шест месеци“.

[6] Треба напоменути да су рани нежељени ефекти вакцинације заиста нежељени ефекти, које дизајнери вакцина који прилично добро знају шта раде, нису имали намеру да изазову – када би упадљиво велики број вакцинисаних падао мртав непосредно по вакцинацији, било би много више „антиваксера“. Напросто, ту се углавном ради о траљавој технологији (поједини приправци и серије милијарди збрзаних вакцина су неадекватног техничког квалитета, код многих се није одржао „хладни ланац“ па је физичко-хемијска структура суспензије нарушена, често су вакцине пред истеком рока…), и у мањем броју случајева о идиосинкразији (неки људи су осетљивији или реактивнији и имаће тешку реакцију коју други можда не би имали). Главни циљ који се жели постићи вакцинацијом је глобална дигитална регистрација свих људи (digital ID), и њихово повезивање и интеграција са вештачком интелигенцијом (AI). И уз то, као битан али другостепени циљ, проређивање стада, елиминација одређеног броја бескорисних једача – убијањем главнине старих, и стерилизацијом главнине младих. Који је тачно у питању број планираних да умру односно да претекну, не зна се – флуктуира између: „Ако обавимо добар посао са вакцинама, можемо да смањимо популацију планете за 10-15%“ (професионални човекољубац Бил Гејтс) и 500 милиона (Georgia Guidestones, путоказ човечанству од професионалних гробољубаца – анонимних каменорезаца). Та „смарт“ депопулација ће се хумано и елегантно обавити бинарним или вишекомпонентним биолошким и хемијским оружјем („bugs&drugs“, како то зову господари смрти), при чему је вакцина са графеном само прва компонента, а следеће ће бити „бустери“ и активација 5г електромагнетног оружја. Нешто о бројним могућностима се може научити прислушкивањем предавања на Вест Поинту: https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s (од 29:20).

[7] Човек, и људски мозак као материјални органон („хардвер“) разума, у својој практичној суштини је комуникациони уређај – примопредајник којим човек, у духу и духом, комуницира са Богом и са ближњим. Сатанин циљ је да тај уређај, и човека са њим, поквари, преради и преузме – да га подеси на своју фреквенцију, тера-фреквенцију свог несветог духа, микроталаса и црних фотона, и прилагоди на комуникацију са собом, преко артефицијелне интелигенције (AI). Та прерада човека зове се, једном речју, трансхуманизам. И то је главни сатанин циљ – да човека, створенога да буде примопредајник Љубави, учини примопредајником својих проклетих и смртоносних енергија, примопредајником вечне смрти.

[8] И тако су се пато-анатоми, људи који раде са мртвим телима, нашли немерљиво етичнији и узвишенији од епископа – оних који раде са безсмртним душама и чија је дужност да их едукују за Вечност.

[9] А ту, практично истовремено са медицинским објашњењем ризика, дошла је и прва потврда о реалном броју људи који умиру од вакцинације. Пре пар дана амерички адвокат Томас Ренц објавио је податке са сервера америчког здравственог осигурања Медикер (Medicare), које је добио од анонимних „узбуњивача“. Тим осигурањем покривено је око 18% свих Американаца, што чини око 59 милиона људи. Према прецизној евиденцији коју осигурање води о свим детаљима који се тичу осигураника (датуми вакцинација, нежељених ефеката, третмана, хоспитализација, смрти…) укупни број људи који су умрли до четрнаестог дана после вакцине (било прве, било друге дозе), износи 48465 (од тога 28065 старијих од 80 година, и 19400 млађих од 80 година). И све те смрти су у званичној статистици (CDC) евидентиране као смрти невакцинисаних – јер су се десиле у првих 14 дана („пре формирања имунитета“). Под претпоставком да је свих 59 милиона осигураника вакцинисано (што није реално могуће), то значи да је само у првих 14 дана после вакцине умирао приближно 1 човек од 1000 вакцинисаних. Најчешће компликације према евиденцији нежељених дејстава биле су – инфаркт срца, тромбоемболије и шлог, тим редом. Баш као што су немачки патолози констатовали.

[10] Графен, нанодериват графита, је материјални симбол Сатане – као пали угљеник, угљенисана твар, која се од живе творевине претворила у неорганску, у мртви и смртоносни метал. Човек је створен од живог, органског угљеника, да постане безсмртна светлост, коју симболише графиту антиподни алотроп угљеника – дијамант. И отуда духовни смисао Сатаниног пројекта графенизације човечанства: да вакциналним причешћем све учини подобним себи, по своме лику и подобију – црним, отпалим (графен се производи „љуштењем“ графита), патуљастим (нанос=кепец), мртвим и спаљеним.

[11] Света Анастасија Узорешитељница, Фармаколитрија, она која разрешује од магијских демонских свеза, и одрешује сужње свезане ланцима у тамницама (сужањ=со-узан, свезан).

(Visited 832 times, 1 visits today)

One thought on “Евсевије Петровић: ВАКЦИНИСАНИ ПОД МИКРОСКОПОМ

  1. Da pojednostavimo priču:
    COVID 19 nije nikakva upala pluća već sistemski vaskulitis. A pošto su pluća organ sa najvećom vaskularno-kapilarnom mrežom bolest se klinički prezentuje kao upala pluća.
    Rane i kasne komplikacije COVID 19 oboljenja posledica su vaskulitisa (tromboembolije pluća, plućna fibroza, infarkti miokarda, tromboflebitisi i flebotromboze i dr). Terapija koja ublažava vaskulitis ima smisla i kod COVID 19 oboljenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *