Драган Вујичић: НА ШТА СУ СПРЕМНИ ДАВОС НЕУМНИЦИ?

Или су они који их бирају и измишљају оптерећени офарбаним женама или, можда, ове болесне „особе са јајницима“ уопште не потичу са планете земље него су имплантиране у Давос из нама непријатељских галаксија


Драган ВУЈИЧИЋ

Х.Л. Менкен:
„Порив да се спасе човечанство је скоро увек само лажно лице за порив да се њиме влада. Моћ је оно што сви месије заиста траже, а не шанса да служе. То важи чак и за побожну браћу која јеванђеље носе у туђину!“

Господари моралних врхова, они који увек од нас захтевају да се и ми духовно узвисимо и надиђемо себе, људи који су „самодоказали“ да су на страни доброте и напретка“ најзад почињу интензивно да брину планету.

На Дводомном заседању „узвишених“ у Женеви на Скупштини СЗО, и на окупљању „гангстера са добрим намерама“ у Давосу, чула су се њихова јасна и недвосмислена упозорења и виделе презентације шта смерају човечанству.

Нису нам ни крили све наше „путоказе за пакао“ поплочане добрим намерама – Себи.

Родило се међутим и ново цивилизацијско питање:
Шта ће они бити све спремни да ураде да би преживели у садашњим околностима, када је извесно да се сви ти планови косе са основним људским световним законима а не само темељним моралним начелима?

Џули Инман Грант

Намеравају да рекалибришу право на слободу говора. Како је у Давосу казала комесарка за е-безбедност аустралијске владе Џули Инман Грант, потребно је преиспитивање различитих права, укључујући право на слободу говора.

„Налазимо се на месту где свуда имамо све већу поларизацију и све делује бинарно када не мора да буде“, рекла је наставивши: „Тако да мислим да ћемо морати да размислимо о поновној калибрацији читавог низа људских права која се примењују на мрежи, од слободе говора до ослобађања од насиља на мрежи“, додала је она.

Сузан Војчицки

Извршна директорка ЈуТуба Сузан Војцицки позабавила се питањима „дезинформација“ на интернету и како платформа за садржај планира да се носи са тим.

Војцицки није оставила никакву сумњу да ће компанија наставити истим путем и служити интересима естаблишмента, упркос томе што је ЈуТјуб више пута ухваћен да погрешно означава истину као дезинформације.

Према ЈуТјубу-у и другим компанијама, просечни људи нису у стању да сами разматрају податке и информације и доносе сопствене закључке. Ово им је очигледно превише опасно да би се дозволило.

„Отисак“ Алибабиних разбојништава

Председник компаније Алибаба Холдингс-а Ј. Михаел Еванс на једном од Давосових панела је изјавио да компанија увелико ради на апликацији која би могла да прати угљенични отисак појединачних корисника.

Овај бивши потпредседник Голдман Сакса открио је да Алибаба увелико мери појединачни људски угљенични отисак пратећи како људи путују, шта једу, шта конзумирају. Дакле разрађују апликацију-записивања инвентара људских навика.

И заиста, не би био проблем да Алибаба са свих 40 и више разбојника, мери људски индивидулани отисак СО2 да то има везе са добробити заједнице. Овако, кинеска компанија је једна у низу која промовише науку написану напречац од стране интелектуалних проститутки и Сорош-Гејтсових пара а њихова наука обухвата 120 година мерења темературе на земљи занемарујући претходних најмање 600 милиона година нашег постојања где јесмо.

Дакле, проблем је велики, јер је кинеска компанија велика, друга највећа компанија за е-трговину на свету после Амазона, са приходима већим од 715 милијарди јуана у 2021. (то је преко 110 милијарди УСД). Ови „великани“ намеравају да нас уведу у измаштани терен угљеничке апокалипсе која се догодила само у главама одабраних експертских протува из нечега што се зове Панел за климатске промене.

Према платформи, корисници код Алибабе зарађују поене за садњу виртуелног дрвећа усвајањем навика које су „погодне за земљу“. Компанија сади право дрво за сваких 17,9 кг уштеђеног угљеника.

Уједно су невероватно нејасни о томе како корисници „зарађују“ ове поене или што су тачно „навике погодне за Земљу“, али није потребно бити геније да би се постао забринут услед неких разумих нагађања.

Кроз Алибанине апликације, на пример, прате се наше путне руте и начин како путујемо, а компанија нас награђује за „тачан избор“.

Праћењем појединачног „карбонског отиска “ заузврат, Алибаба има информацију шта једемо и где трошимо и како „путују“ наше паре.

И питање на које нема одговора: После награђивања за „прави избор“,када следи кажњавање за погрешне изборе?

Ексклузивна понуда „Стејколдер цигли“

Кажњавање „погрешних избора“ у Давосу је најављено на панелу сесије под називом „Глобални ЕСГ за глобалну отпорност“ где је „исцртан“ пут за нови глобални економски поредак који превазилази националне границе и замењује капитализам слободног тржишта.

У слободном преводу тај Стејкохлдер капитализам најтачније би се могао назвати економским фашизмом, и то без трунке претеривања. Замишљен је да потражњу нас потрошача диктирају“ они, произвођачи“.

„Стејкхолдер људи“ покушавају да суштински промене потражњу док мењају понуду уништавањем произвођача који се не придруже њиховом тиму.

Овај концепт осамдесетих и деведесетих година на улицама Београда назван је „Продаја цигле“, а његова суштина је била у томе да се силеџија или група силеџија, испречи пред основцима и да им „продају“ циглу, заузврат тражећи новац који су им родитељи дали за џепарац.

Међутим, што су јасно рекли чланови овог панела у Давосу оно што ове елите заправо сада раде је усмеравање инвестиција од компанија које нису у складу са њиховом визијом света и прекидање односа са ТИМ компанијама. То доводи до смањења избора. (Те компаније се не уклапају јер не „продају унифициране цигле“).

Уништавање слободног тржишта у корист новог модела „стејкхолдера“, у којем глобалне елите имају сву моћ, годинама је њихов циљ. Јединствени ЕСГ систем (правила и стандарди за цигле) их приближава овом идеалу и биће знатно ефикаснији у нарушавању националног суверенитета, заобилажењу демократских процеса, приморавању компанија на поштовање и, на крају, ограничавању индивидуалног избора.

На ову тему председница Хонгконшке берзе Лаура Ча је открила: „Да би достигнућа [ЕСГ] била смислена, морамо имати усклађен стандард. Било би веома добро у смислу рада ИССБ [Међународни одбор за стандарде одрживости] који је донео неке стандардизоване глобалне мере.“

А овај „Међународни одбор“ ИССБ за постављање стандарда развијен је са искључивом сврхом институционализације глобалног оквира.

Председавајући ИССБ-а Емануел Фабер потврдио је да су напори почели: „Пре само недељу дана сазвали смо прву радну групу јурисдикција о усклађивању стандарда одрживости. А ту су били Кина, Јапан, [УК], [САД] и [ЕУ]. И то је само почетак.“

Читајући између редова, Фабер као да каже да намерава да институционализује систем – одозго надоле – који ће се инфилтрирати у све националне границе и бити непропустан за политичко доношење одлука, што би идеју демократије учинило немоћном и беспредметном у новом свету договореног трговања.

„Порив да се спасе човечанство је скоро увек само лажно лице за порив да се њиме влада. Моћ је оно што сви месије заиста траже“… Ове речи Хенрија Луиса Менкена, великог америчког лингвисте, новинара, есејисте, и у крајњој линији „културног елитисте“, кога помињемо у уводним редовима заиста постављају питање: Шта ће ови људи урадити да се одрже на власти, јер њима, како је то показало заседање Скупштине СЗО и „Генг-бенг“ у Давосу, не иде најбоље?

Логичан одговор на ово питање је: „Шта год да морају“, а то опет укључује нове ратове, лажне глади, вирусе и лажне климатске промене као опробани рецепт држања нас људи у страху.

Колико њима у ствари не иде, најбоље показује низ чињеница које су за сузе, страх и смех.

Гејтсово подсмевање кловновима

Најврелији шамар „господарима врлине“ са заседања у Швајцарској ударио је њихов први (међу очигледно неједнакима) Бил Непоновљиви Гејтс који се појавио трећег дана заседања у Давосу (среда) са питањем: Што сте маскирани и шта ће вам вакцина сертификати и Ковид тестови „кад не раде“ (на омикрон разбоју).

Учесници састанка Светског економског форума у Давосу су морали бити троструко вакцинисани и морали су да се тестирају на КОВИД-19 и пре и после сваког уласка на петодневну журку .

Како је то пренео ТВ ЦНБЦ све њих је размонтирао Били са питањем: Која им је поента.

После свега, епидемиолог др Џеј Батачарја са Универзитета Станфорд који се са многим, правим научницима и професорима више од годину дана залаже да се због неспособности вакцина укину све забране за невакцинисане, позвао је на „твитер налогу Гејтса да потпише Велику барингтонску декларацију и да се тако врати међу свет разумних људи.

Жестока заушка креаторима „Давос перцепција бољег и одрживог сутра“ било је смењивање и срамоћење Људмиле Денисове, украјинског комесара за људска права која је била „прва звезда Давоса 2022“. Она је смењена одмах по повратку у земљу.

Људмила Денисова

Болесно перверзна Давос хероина

Ова неуравнотежена жена, која је и у павиљонима СЕФ ширила морбидне приче о наводним руским злочинима над недужним Украјинцима, разрешена је у Државној Ради и „због дугог боравка у западној Европи и наступа на Давосу“ и због низа других грехова образложених као „занемаривање преговора са Русијом о размени затвореника и другим хуманитарним питањима“, несхватљиву концентрацију медијског рада омбудсмана на детаљима „неприродних сексуалних злочина“ и „силовања деце“ на окупираним територијама, који се доказима не могу потврдити…

Посланици Зеленског су закључили да је својим радом „само нанела штету Украјини и одвратила светске медије од стварних потреба Украјине“.

Денисова је отпуштена 31. маја а иза ње ће заувек остати лажи о злочинима Руса које може да произведе само тешко патологизирана психа.

Ово су неки од радова Људмиле Денисов-Давос:

…Украјински омбудсман за људска права Људмила Денисова рекла је да је 25 тинејџерки држано у подруму у Бучи и групно силовано; њих девет је сада трудно. Старије жене причале су пред камерама о силовању од стране руских војника. Тела деце пронађена су гола са рукама везаним на леђима, унакажених гениталија. Међу жртвама су биле и девојчице и дечаци, а украјински мушкарци и дечаци су сексуално злостављани у другим инцидентима. Групи украјинских ратних заробљеника обријане су главе у руском заробљеништву, где су такође биле скинути голи и натерани да чучну.

…Постоје две карактеристике, рекла је Денисова. Прво, казала је она, оптужбе углавном укључују младе војнике између 20 и 25 година. Односно, они који су тек одрасли на Путиновој владавини, на његовој пропаганди“, рекла је она.

Друго, војници су обично оптужени да су починили силовање у јавности или пред очима других, рекла је она. Навела је пример 25-годишње жене која је рекла да је натерана да гледа силовање своје 16-годишње сестре и молила да је уместо тога силују.

Потребна нам је помоћ за обоје, рекла је Денисова. Она је даље описала наводна силовања две 11-годишњакиње, девојчице и дечака и 14-годишњака.

Такође је рекла да је примила пријаву да је 11-годишња девојчица силована након што се искрала да бере цвеће у Хостомелу, граду северозападно од Кијева који је био под тешким нападом. Она је рекла да се девојчица „сећа само почетка, а онда се ничега не сећа, тек када је оборена на земљу“.

Људмилин савезник и шеф, украјински министар спољних послова Дмитро Кулеба, подигао је оптужбу за вишеструка силовања „на виши ниво“ у лондонском Четам клубу када је, (како је пренео Ројтерс) казао: „С обзиром на ограничен распон датума и потешкоће у пријему и верификацији злочина силовања, мало је вероватно да ће број који је навела Денисова дати тачан одраз укупног броја силованих.

…Када бомбе падају на ваше градове, када војници силују жене у окупираним градовима – а имамо ту бројне случајеве, на жалост, када руски војници силују жене у украјинским градовима – тешко је, наравно, говорити о ефикасности међународног права“ – казао је у Четам хаусу.

Е, па Људмила је смењена јер није могла да упути ниједног независног истраживача на трагове својих страшних прича, док се Дмитро Кулеба још „држи“.

Интергалактички удар плавушама?

Има још једна ствар везана за Денисову и две плавуше из овог чланка. Прва је горенаречена Џули Инман Грант, друга Сузан Војцицки и у ову Банду плавуша може се сместити и Нина Јанковић – прошлог месеца именована и хитно смењена шефица Агенције за дезинформације Америчке обавештајне заједнице.

Наиме, и Нина је Давоска „вила“ којој су у Америци пронашли да је, кад није била у Давосу, изводила различите еротско-певачке перформансе лажући и мажући сваког на кога је натрчала у својој динамичној каријери: од деце до одраслих…

Дакле, сем што њих четири личе ко јаје јајету, избор плавуша у лидерство света сутрашњице указује на обрасце:

Или су они који их бирају и измишљају оптерећени офарбаним женама или, можда, ове болесне „особе са јајницима“ уопште не потичу са планете земље него су имплантиране у Давос из нама непријатељских галаксија.

На несрећу „струке“ из СЗО и Давос ентитета и много њихових „озбиљних ствари“ се налази пред истрагама.

Републикански комитет за истраживање (РСЦ) је у документу из 24. маја 2022. најавио да ако републиканци поврате Конгрес у своје руке на изборима у новембру 2022, позваће на одговорност низ „радикалних“ званичника јавног здравља попут др Ентонија Фаучија који ће бити „главни приоритет истраге“.

Републикански конгресмени, међу којима је најистакнутији сенатор Ранд Пол (Р-Ки.), отворено су оптужили Фаучија да намерно лаже и да је покушавао да преузме овлашћења која би по Уставу требало да припадну Конгресу.

Да се припреми „Чеге-Фаучи“

Сада РСЦ, истраживачка група ГОП-а која се састоји од неколико чланова републиканског дома, захтева да руководство ГОП-а заузме чврст став против Фаучија и његових савезника.

„Ако Конгрес не успе да позове Фаучијеву клику на одговорност и не успе да реформише јавне здравствене агенције, даћемо бирократама крајње левице бланко чек да затворе земљу кад год то желе“, рекао је председник РСЦ Јим Банкс (Р-Инд. ) Бреитбарту … „Морамо послати поруку да се ограничења, мандати и затварање школа никада више не могу поновити“.

„Пре Нове Нормале, најстрашнији симптоми сезоне грипа били су температура, шмрцање и кашаљ“, написао је РСЦ у саопштењу за јавност. „Сада, док се породице припремају за предстојећу зиму и одговарајуће сезоне грипа (или све већег броја случајева мајмунских богиња), Американци имају нечег много горег да се плаше: државних здравствених званичника“.

„Активисти крајње левице преузели су наше јавне здравствене агенције, злоупотребили своју моћ, поткопали поверење јавности и изазвали пустош у нашој нацији“, наводи се у саопштењу.

У допису, РСЦ је још написао:

„Поверење у бирократију јавног здравља је на историјски ниском нивоу. Американци с правом сматрају да су вашингтонске бирократе напустиле здрав разум и опште добро у политичке сврхе“.

„Током пандемије КОВИД-19, левица је прихватила чувену досетку Рама Емануела, „никада не дозволи да добра криза пропадне“. На почетку, многе њихове политике нису биле ничим изазване. Али, јавне здравствене власти су убрзо почеле да издају бесмислене, контрадикторне директиве и да прихватају партизанску реторику.

„Ове директиве су све више оптерећивале Американце, али нису имале очигледан утицај на ширење КОВИД-а“, наводи се у допису.

„Када су Американци упозорили на нелогичности здравствене политике, власти су одговориле цензуром, а не доказима, и наредиле им да „прате науку“.

Др Фаучи је то само појаснио изјавом: „Ја сам наука“.“

Закључујући меморандум, РСЦ је написао: „ЦДЦ и НИХ су се удаљили од својих првобитних мисија. ЦДЦ је основан за борбу против заразних болести. Установљена мисија НИХ-а је да тражи основна знања и путеве за побољшање здравља, продужење живота и смањење болести и инвалидитета. Уместо тога, обе агенције су биле под утицајем идеолошке академије за јавно здравље и унапредиле су левичарски рат против америчке културе.

Америци се догодио „Вијетнам 2021“

Да су републиканци овде у праву сведоче првостепени аналитичари података Осигуравајућих друштава. Едвард Дауд, аналитичар Вол стрита у осигурању живота Американаца анализирајући податке ЦДЦ-а указује на здравствену кататрофу нације, односно алармантан пораст смртних случајева међу миленијалцима од тренутка увођења вакцине против КОВИД-а.

Он је навео како се искрено нада да ће започети национални разговор који ће продрети у естаблишмент медије који су ову причу „угасили“ како би се „охрабрили људи унутар владе и приватне индустрије да проговоре.

Аналитичар осигурања са Вол Стрита са којим се Дауд удружио приказао је податке ЦДЦ-а који сведоче да је миленијумска генерација претрпела “ Вијетнамски рат“ у години вакцинације (2021), са више од 61.000 смртних случајева од марта 2021. до фебруара 2022.

Он је рекао да је у јесен 2021. године дошло до посебно значајног „наглог“ пораста морталитета, који се не може објаснити делта варијантом, опиоидима, самоубиствима или другим узроцима.

„Једини сигнал који има смисла су вакцине“, рекао је Дауд .

Миленијалци, старости од 25 до 40 година, доживели су пораст вишка морталитета за 84% током тог периода, открио је Дауд. То је био највећи пораст вишка смртних случајева у било којој старосној групи прошле године – седам пута већи од тихе генерације, оних старијих од 85 година.

Дауд је такође испитао податке о клиничком испитивању компаније Пфајзер које је доставила узбуњивач Брук Џексон, закључивши их у чињеници да је Пфајзер покушавао да их сакрије 75 година, указују на „клиничку превару“.

Дауд је рекао да је Џексонова „у основи била замољена да учествује у заташкавању“, а након што је дунула у пиштаљку, она је отпуштена.

„Оно што треба запамтити у вези са индустријом осигурања,“ рекао је, „они зарађују новац предвиђајући здравствене проблеме и проблеме са стопом смртности – и то раде прилично тачно и прецизно“.

„Дакле, сваки поремећај у томе поремети њихов пословни модел“, рекао је он. „А ово је велики поремећај“.

Почетком јануара, како је известио ВНД, извршни директор компаније за животно осигурање са средњег запада рекао је да индустрија бележи највећу стопу смртности у својој историји, 40% више у односу на нивое пре пандемије. Дауд је казао да су импликације његових закључака „тмурне“ и „запањујуће“.

„Ако сам у праву – а претпоставимо да јесам ради овог аргумента – имамо највећи, колосалан подухват финансијске и људске преваре у историји света.

И маске су биле смртоносне

У причу о великој Ковид превари 1. јуна 2022. укључио се и Њујорк тајмс указујући на други аспект изругивања људима током короне.

Још увек утицајне њујоршке новине „откривају“ да маскирање није донело ништа добро у Ковид кризи – напротив.

Показују графиконе који оптужују да је смртност у маскираним подручјима Америке била значајно већа него тамо где се маска није носила.

Подаци о КОВИД-19 које је прикупио Њујорк тајмс показују да мандати за маске нису имали утицаја на стопу случајева. Сити Журнал Института Менхетн објавио је графикон заснован на тим подацима упоређујући случајеве у 11 држава које никада нису прописале маске са 39 које јесу. Види се јасно.

Новине из Њујорка даље распредају како је саветник Беле куће за коронавирус, др Ентони Фаучи, у ствари рекао тадашњој секретарки за здравство и људске услуге Силвији Бурвел фебруара 2020. да не препоручује универзално маскирање, тврдећи да су маске „заиста за заражене људе како би их спречиле да шире инфекцију на људе који нису заражени, а не да штите незаражене људе од заразе“.

Слично, Фаучи се изјаснио против универзалног маскирања усред пандемије у интервјуу за „60 минута“ месец дана касније. Упозорио је на „ненамерне последице“, рекавши да „нема разлога да се хода са маском“ у „сред избијања“ – пишу новине и настављају.

Фаучи је касније рекао да је Американцима поручио да не морају да носе маске јер је желео да обезбеди довољно залиха за раднике на првој линији.

Међутим, у време тог Фаучијевог интервјуа, извршни директор програма Светске здравствене организације за хитне случајеве, др Мајк Рајан, потврдио је да „не постоје конкретни докази који би сугерисали да ношење маски од стране становништва има било какву потенцијалну корист“.

И, ко је лагао – јасно је.

Јасно је и ко је профитирао а ко је највише умирао. Време је да се укључе судови.

Коректура текста: Словѣнски вѣсник

Изворник: ИН4С

(Visited 120 times, 1 visits today)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *