ЕЛИТА НЕ ЦѢПИ СВОЈУ ДѢЦУ

Удѣо нѣцѣпљене дѣце од 2007. до 2013. се удвостручио, са 1,54% на 3,06%. То је више од пола милиона дѣце која су одбила цѣпљење, а од њих је 17.000 из богатих породица.


Child having MMR injection.

Бивши лични лѣкар Била Гејтса је у Сијетлу 1990-их година изјавио да је оснивач Microsoft-а, развојник и присталица цѣпљења „одбијао вакцинисати своју дѣцу“.

„Нѣ знам како је сад, али могу вам одговорно рѣћи да је реско одбио вакцинисати своју децу“ – рекао је лѣкар на затвореном медицинском симпозијуму у Сијетлу, додавши: „То су била дивна дѣца, врло паметна и ведра, и он је рекао да ће све бити у реду и да им нѣ трѣбају никакве вакцине“.

Тѣ рѣчи су, према очевицима изазвале талас нѣгодовања међу лѣкарима на симпозијуму, оптужујући га да крши лѣкарску тајну. Међутѣм, када је о томе говорио само са другим лѣкарима, он нѣје нарушавао лѣкарске законе понашања.

Гејтс са женом Матилдом има троје дѣце – Џенифер, Рори и Фиби – рођене између 1996. и 2002. године и, по рѣчима његовог бившег личног лѣкара, сва она су нецѣпљена и савршено здрава.

Новост о томе да Бил Гејтс нѣ цѣпи своју дѣцу без обзира на то што је најревноснији учесник кампање за обавезно цѣпљење нѣ трѣба никог да чуди. Истраживања показују да елита нѣ цѣпи своју дѣцу. Али истоврѣмено настојава да обичан народ цѣпи своју дѣцу.

Елита се нѣ цѣпи

Према подацима нѣдавног истраживања, у Калифорнији дѣца која нѣсу цѣпљена су бѣла и родом из најбогатијих породица Лос Анђелеса.

Удѣо нѣцѣпљене дѣце од 2007. до 2013. се удвостручио, са 1,54% на 3,06%. То је више од пола милиона дѣце која су одбила цѣпљење, а од њих је 17.000 из богатих породица.

Према подацима CNN-а, број породица које сасвѣм одбијају цѣпљење своје дѣце био је највиши у већини бѣлих четврти с високим приходима, као што су Orange County, Santa Barbara и Bay Area.

У истраживању објављеном у American Journal of Public Heath било је испитано прѣко 20.000 калифорнијских школа, и откривено је да су одбијања цѣпљења била двапут чешћа међу дѣцом која похађају приватне елитне школе.

Јако богати и повлашћени родитељи много знају о вакцинама и они нѣ желе да ризикују кад је рѣч о здрављу њихове сопствене дѣце. Њих брину побочне реакције, међу њима и аутизам.

Бил Гејтс, дабоме, нѣје блесав да боде своју дѣцу отровним компотом који сâм унапрѣђује и одлично зна да се цѣпива праве ради смањивања становништва. Сѣтимо се барем његовог програма цѣпљења против полиомиелитиса. Програм цѣпљења против полиомиелитиса Била Гејтса искорѣњује дѣцу, а нѣ полиомиелитис.

Центар за контролу болѣсти потврђује да ОПВ, или устно цѣпљење против полиомиелитиса милиона дѣце у цѣлом свѣту, дѣцу тѣра на развијање полиомиелитиса вакцинског порѣкла, од кога она страдају. Умѣсто да се уведе забрана вакцинације, како би и трѣбало да се очекује, CDC је у својој мудрости одлучио да се најбољи начин рѣшавања тог проблема састоји у подржавању високог раста вакцинисања у свѣм земљама!

Али најотвореније његово признање чуло се на конференцији у Калифорнији 2010. године, када је Гејтс приоткрио завѣсу над скоро нѣпознатом страном свог добротворства – смањивањем бројности становништва.

Гејтс је то поменуо на затвореној конференцији у Лонг Бичу, Калифорнија, под називом TED2010 Conference у свом говору „Новачењем до нуле!“. Напоредо са бесмисленим – с тачке гледишта науке – прѣдлогом за вѣштачко смањивање испуштања СО2 у цѣлом свѣту до 2050 године, отприлике на половини петог минута свог говора, Гејтс изјављује: „Прво имамо становништво. На свѣту је данас 6,8 млрд људи. Та бројка се креће ка 9 милијарди. Е сад, ако збиља одрадимо велики посао с новим вакцинама, здравственом заштитом, услугама у области репродуктивног здравља – могли бисмо то снизити за неких 10 или 15 посто“.

На простом енглеском језику један од најутѣцајнијих људи на свѣту је рекао да он очекује цѣпива која ће се користити за смањивање прираштаја становништва. Када Бил Гејтс прича о цѣпивима, он зна о чему прича. Јануара 2010. године на елитном Свѣтском економском форуму у Давосу Бил Гејтс је објавио да ће током слѣдећег десетлѣћа његов Фонд издвојити 10 млрд $ (око 7,5 млрд €) за припрему и доставу нових цѣпива за дѣцу.

“Свако нѣпристрасно проучавање цѣпива доводи до закључка: цѣпива НѢ спасавају од епидемија, већ прѣдстављају ОТРОВЕ који слабе имунитет!”

2016. године Гејтс је коначно признао да се цѣпива праве ради смањивања становништва. Тако да ничег чудног нѣма у томе што људи који су „у току“ нѣ цѣпе своју дѣцу.

Посрбио: Драган Буковички

Изворник: Крамола

(Visited 401 times, 1 visits today)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *