У МИНИСТАРСТВУ ПРАВДЕ РЕГИСТРОВАН “СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ”

У Србији је обједињена сарадња три Удружења Козака и једног Покрета родољуба у Савез удружења Козака под именом СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ


Фебруара 2017. године наредбом врховног атамана СКВРиЗ Виктора Водолацког основан је Балкански центар СКВРиЗ. За руководиоца центра постављен је козачки пуковник Драган Станојевић

Балканском центру СКВРиЗ постављен је задатак да спроведе посао у информисању, обуци и акредитацији козака у складу с козачким традицијама, а такође и да обједини све легалне козаке и козачке организације.

Таква потреба је настала због чињенице да су се у Србији и на Балкану појавиле неке козачке „групе“ на челу са генералнима“, генерал-атаманима“ и другим носиоцима измишљених козачких каскадних чинова , чије су активности поквариле имиџ Козака и изазвале праведни гнев друштва. Они су деловали у нескладу са било којим правилима и традицијама Козака, деловали су на штету интереса Козака, јер су те групе формиране од људи који немају везе са козацима, нити са Русијом!

Међутим, постоје неки ни од кога не потврђени козачки генерал-пуковници из Русије, који своју жељу за „атаманствовањем“ нису могли да реализују у Русији, па су дошли у Србију да уносе смутњу, шире лажи и дезинформације, изазивају код људи огорчење и презир према козацима. Постоје и групе козака, које су добиле нека пуномоћја са украјинске стране, али се овде представљају као руске. Стога је одлучено да се заведе ред и поврати изгубљено поверење.

Годину и пô дана је рађено у том правцу. Резултат тог рада је стварање СВЕСРПСКОГ КОЗАЧКОГ САВЕЗА.

За то време козаци су били обједињени у три козачке организације, званично регистроване на територији Србије и створене у складу с козачким правилима, традицијама, као и законима Републике Србије, и то:

1. Удружење козака ПРАВОСЛАВЉЕ из Крушевца, атаман Томислав Симић Калпачки

2. ХАЈДУЧКО КОЗАЧКО БРАТСТВО из Београда, атаман-харамбаша Новак Шљиванчанин

3. Удружење козака СВЕТИ ЦАР НИКОЛАЈ из Краљева, атаман Предраг Ђоковић Вајт

4. Покрет РОД из Београда, председник Драган Станојевић

СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ је регистрован 17. јула 2018, на дан стогодишњице од погубљења Светог цара Николаја Романова и његове свете породице што је дубоко символично.

Тако ће СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ радити на обједињавању козака међу свим Србима где год се они налазили, а СКВРиЗ је добио поузданог партнера и представника који ће с њим заједно деловати и представљати његове интересе свуда где буду створене козачке структуре.

Предстоји нам изборни круг, стварање станица, избор атамана и други организациони посао Савеза.

Такође нам је јасно да ће против нас водити борбу прозападне структуре, као и лажни козаци, који се у Србији налазе под паском пронатовских структура. Али на то смо спремни. Јер, ми смо КОЗАЦИ!

Желимо да напоменемо да ће СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ бити поуздан пријатељ свим козацима који деле истинске и православне вредности.

ХВАЛА БОГУ ШТО СМО КОЗАЦИ!

Опуномоћени представник врховног атамана СКВРиЗ
козачког атамана Виктора Водолацког на Балкану
козачки пуковник Драган Станојевић


Желимо да вас обавестимо да је у току посао на изради нашег сајта, путем кога ћете моћи бити информисани о нашем раду, и где ће браћа козаци моћи да размештају своје материјале. Ово је засад привремена адреса сајта: http://www.kozaci-srbija.tk/


Реч атамана

Атаман Удружења Козака „Православље“, Томислав Симић Калпачки, град Крушевац:

Давно, давно, козачки покрет у Русији основали су и утемељили и многи тадашњи Срби који су силом прилика почев од коначног пада Деспотовине Српске, који се десио у среду 20.јуна. 1459. године, уточиште нашли у „једноверној и једнокрвној“ земљи Русији која се све више уздизаше.

Бити козак, велика је част, али и велика обавеза, а постати атаман, бити на челу козака, част и обавеза је тим неупоредиво већа!

Да не наводим јасна, чврста правила Козака, рећи ћу само да су та правила веома слична, скоро истоветна са правилима која до скоро владаше код српских домаћина, правила која су вековима чувала српски национ.

У последње време, по налогу и диктату, префидним радњама из кухиње Запада, а уз помоћ домаћих марионета и издајника, те вредности се нагло урушавају…

Тако нешто здравомислећи, поштени и богобојажљиви Срби не могу и не смеју гледати са стране.

Будући да је мој директни предак Живко Растиславић као вођа гарде великог Војводе Миленка Стојковића, од 1807. године, када су се сојузили Руси са Србима, у заједничком војевању против Турака, са браћом козацима, ратовао против Агарјана, често предводећи и руске и српске снаге, вазда показивао и лично јунаштво, али и умешност у командовању, Цар свих Руса, Александар Први Романов га је одликовао наследном племићком титулом, кнез од Калпака, а по угледу на истакнуте козачке вође, атамане.

После више од два века, ево и ја постадох атаман часних српских козака, али моје оружје више није сабља, ништа слично! Моје оружје је тврда вера православна, моје књиге у којима вазда говорим о части и поштењу, о браћи Русима, Друштву српско-руског пријатељства „Православље“, самим тим зато сам и срећан што се оснива Свесрпски козачки савез!

Само част и поштење, живот по Богу и чврст, братски савез са једноверном и једнокрвном нам Русијом, Србији могу донети боље сутра. Баш из тих разлога нећемо допустити да се у наше редове увуку они који мешетаре и раде супротно нашим светлим циљевима.


Харамбаша-атаман Хајдучко-козачког братства, Новак Шљиванчанин, град Београд:

Као хајдучки харамбаша негујем традиције хајдука из Србије којима су у помоћ увек прискакали у помоћ и козаци из Русије. Савез козака на Балкану стварамо на темељу историјских чињеница које су назидане на наше братске односе. У Савезу треба да буду људи који су потомци Беле емиграције у Србији. Са лажним козацима у Србији сам имао доста проблема, али се надам да ће они бити препознати као такви и од стране Русије и народа у Србији.


Атаман Предраг Ђоковић, Удружење козака „Свети Цар Николај“, град Краљево:

У генима носим ратнички православни информациони код. Многи моји преци су директно учествовали у свим ратовима 20. века за Србију, против нациста и РАЗНИХ окупатора.

Крштен сам у руској цркви која је споменик Србима погинулим у ратовима 1910-1917. Србију и Русију волим као Свету Тројицу, сарађујем са организацијом Српско-руско братство Светих цара Николаја и Владике Николаја које је регистровано 2001. године у Москви и у Краљеву 2004. године. Председник Братства Драган Бунарџић је један од мојих заменика. Један од оснивача краљевачког удружења козака је и последњи живи руски кадет из Беле цркве, син атамана Маслова, који је касније био атаман Бриселски (Белгија). Од када је Драган Станојевић дошао у Србију, препознао сам га као правог српског патриоту, одмах му се јавио и тако смо успоставили сарадњу која и данас успешно траје. Један од наших заједничких пројеката је спот посвећен рођендану председника РФ ВВ Путину. Између осталог водим и блог који открива многе тајне догађаје и тумачи их. 

Информативна служба СКС

(Visited 964 times, 1 visits today)

Буковички

Learn More →

18 thoughts on “У МИНИСТАРСТВУ ПРАВДЕ РЕГИСТРОВАН “СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ”

  1. Краљево 29. јула 2018. at 18:36

    Сазнајемо
    – Наслов – одмах лаж.
    Лаж великим словима.
    СКС – „СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ“ није регистрован у У МИНИСТАРСТВУ ПРАВДЕ, што показује објављени докуменат.
    Који су ово козаци који осуше рафалну паљбу по свим козачким удружењима који су се пре њих регистровали и раде годинама?
    Нагрдише их, е да би истакли своје више вредности. Представили су се као црвени козаци који су истребљивали беле козаке – поголовно. А жеља им је да удруже све остале који нису удружени у те лоше, да поштене привуку код себе.
    Још једна српска срамота на челу са смозванцем – дијаспорцем – козачким марршалом Украјине, козчким генералом Русије, Главним атаманом и законским зступником свих козака у Србији.
    Пре мирише да траже спонзоре, да мазну коју пару и да се шепуре по белом свету. И писменост им је сјајнљ. Могли би да објасне на ком језику је написано “путем кога ћете моћи бити» – Мисли се на њихов нови сајт!
    Срећан рад браћо црвени козаци.

    Одговори
  2. Атаман Ђоковић 1. августа 2018. at 14:28

    Полуписмен човек се појави и скуца нешто као лаж, лаж, лаж. Комунисти, црвени комунисти! Који не зна да Агенција води регистре правних лица која се налазе у Министарству правде које има пуну одговорност за њихову делатност у складу са Законом. Који не зна да објасни како је то неко комуниста, ако је уредништво портала Словенско друштво без знања управе СКС само поставило фотогафију постројених козака у Москви за време комунизма. И који не зна да Станојевић није маршал у Украјини. Козачка станица коју је формирао Валериј Налимов ће ускоро бити објављена као и сви бизниси које лажни козаци у име Русије спроводе на Балкану. Можете да вриштите колико хоћете.

    Одговори
  3. Атаман Ђоковић 1. августа 2018. at 14:35

    Овом приликом ћу објавити и вест са сајта у Русији који је Козачки центар-КИАЦ-Козачко информациони аналитички центар на којем нема вести о овима који нас називају лажовима. А што се тиче пара за које кажу да смо се појавили очекујући спонзорства, истина је да не добијамо никакве паре, али такође знамо ко на пример у Краљеву добија паре од градске управе за организацију Бесмртног пука, а такође има неке везе са лажним козацима итд. Према томе, прави Козаци ће издржати ове јадне нападе, али је истина да се у Русији неће појавити вертикала која ће имати било какав утицај на све оне који за себе тврде да смо ми неки лажни, а они костимирани који иду и у тоалет облачећи униформу да су прави.

    Одговори
  4. Краљево 2. августа 2018. at 13:21

    Опет лажете. Опет сте обманули СКВРиЗ и генерала Водолацког. Нисте регистровани у Минјусту, него у АПРу и постали правно лице.
    Честитамо!
    Раније сте лагали и тврдили да можете да радите илегално, да регистрација у Србији није потребна, да је довољна само Наредба Водолацког.

    Ваше иницијативе, прогањање и блаћење козака пуковника Видаковића и Јевђевића, који су одавно регистровани и поштују све законе Србије и Русије. Ударате на наше Краљевачке русе. Нека вам је и то на част.. Ударили сте и на Бесмртни пук.
    Ви сте главни, ви сте нови, ви сте Нова Србија, Ви сте спашење.
    А ми, краљевачки руси и козаци, смо стара гарда, која улаже велике напоре за праву љубав Русије и Србије. Да се сложимо и умножимо.
    Данас грми, помолимо се св Илији!
    Спаси нас Боже од свих нових раздружилаца и рушилаца, спаси нас од реформи и иницијатива Драгана Станојевића.

    Одговори
  5. Атаман Ђоковић 2. августа 2018. at 20:48

    Нико вас лично не блати. то што сте дигли те лажне атамане на ниво божанстава то је ваш проблем који нема много везе са православљем. Уопште, сви ви који отворено наступате са нападима да ли имате било какве везе са православљем? А то са Водолацким је тек питање преваре. Као да је лако могуће преварити једног генерала који је Путинов саветник, око кога има много обавештајног рада да би са неким направио било какав савез или му дао поверење. Срамне тврдње износите, али бих волео и да знам ко је то лично, а не да се потписујеш са Краљево.

    Одговори
  6. Краљево 3. августа 2018. at 13:39

    Атамани „СВЕСРПСКОГ КОЗАЧКОГ САВЕЗА” и ваших станица!
    Пропагирјте своје идеје, ви сте НОВИ, негујте своје новокозаштво, не помињући оне који већ раде по инструкцијама оснивача из Русије и Украјине (Москве, Крима, Кисловодска, Забајкалја, Кијева, Запорижја)
    Ми, стари српски и потомствени руски козаци нити хоћемо нити можемо да вам сметамо.
    Немојте да нам се намећете и врбујете наше ДОБРЕ, а да код нас остану само ЗЛИ козаци.

    Ко је Вас, атамане, колико вас има, именовао или поставио или на Кругу избрао?
    Или сте самозванци, као Станојевић.
    Нисте ни одржали Круг „СВЕСРПСКОГ КОЗАЧКОГ САВЕЗА” а већ живи врховни Свесрпски врховни атаман Драган Станојевић са ордењем на јуначким грудима.
    Спрдате се са чиновима постојећих, одн козака старијих од вас, Неки су руски козаци 20-так година, са чиновима из Русије. Чинови свих српских козака доделили су надлежни руски партнери,
    уручени су по посебним приказима, са одговарајућим документом.
    Откуда вам потреба да то потцењујете? „СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ“, Ваш врховни коловођа Станојевић писмено је понизио све покровитеље козачких станица из Српске православне цркве, пишући да немају руске лиценце, да немају право на рад без његовог одобрења као изасланика СКВРиЗ.. Познато нам се један српски протојереј усудио и на тај став реаговао код Руске православне цркве. Није добио одговор, али се један ваш атаман тим поводом нашао пред јавним тужиоцем.
    Маните се агресије, оканите се понижавања, радите свој посао, у томе вам нико не смета.
    Нема потребе да вам се као појединац представљам, ово пишемо уз асистенцију наших пријатеља козака, у намери да се сви козаци приближе, програм им је исти. Међу козацима нема граница, сви козаци су чувари граница православља и славних козачких традиција.

    Одговори
  7. Атаман Ђоковић 3. августа 2018. at 15:26

    Одоговор на све ово што износите добићете ускоро на двадесетак страница аргументованог текста. У њему је показана и судска одлука из Москве којом се ваш генерал Атаман оснивач искључује из козачких структура, и докази за подметање Русији у вези са Црном Гором и лажно самопрокламовање да радите за руско српске односе, а што је најјачи утисак који остаје је изјава вашег атамана да ви немате везе са руским Козацима већ са балканским. Ми веома добро знамо који су то балкански козаци из Другог светског рата када су ратовали на страни Хитлера против партизанског покрета. Колаборационизам у Србији је са моје стране осуђен као издајнички чин. Ако ви сви макар и да сте потомци руских козака у Србији, припадате таквим структурама, које са описао, ми ћемо свакако бити разграничени потпуно, и то линијом која је између вас и нас као сарадника окупатора и оних који то нису. Да би знали ко је ко, и шта је шта, можете погледати овај чланак којег сам превео за српску публику, а било би згодно и да га сајт објави. А што се тиче одлука ко је Атаман,а ко није, то није ваш посао да се занимате јер су документи интерни, а ви нисте никаква инспекција да то утврђујете. Значи да престанете да се бавите стварима које нису у вашем домену, како би престали да дезинформишете јавност у Србији. Овим путем вас обавештавам и да ће сва ваша непријатељска деловања између Русије и Србије бити откривена и јавно саопштена, на обострану радост.

    Одговори
  8. Атаман Ђоковић 3. августа 2018. at 15:27

    Чланак о козацима који су повезани са Балканском козачком војском и Благовестима. https://vajts.blogspot.com/2018/05/

    Одговори
  9. Краљево 3. августа 2018. at 22:38

    Атамане Ђоковићу, нисмо инспекција, али смо вас натерали да се региструјете. Надајмо се да имате суд части и интерну инспекцију да вам скине атаманске положаје, јер нико од вас није изабран на козачком Кругу, па ни Станојевић!
    Иде прича де неки нису ни крштени по православним обичајима.
    Нама приче ни ваши чинови и атаманске обавезе не сметају. Поносите се тиме, привлачите младу генерацију.
    Све сте рекли реченицом – “што се тиче одлука ко је Атаман, а ко није, то није ваш посао да се занимате јер су документи интерни, а ви нисте никаква инспекција да то утврђујете”.
    Да, интерни документи које сте раније објавили говоре да сте ИМЕНОВАНИ атамани. То сте црно на бело написали и не може да се избрише променом сајта.
    Не призивајте Хитлера у помоћ, његово је прошло.

    Одговори
  10. Атаман Ђоковић 5. августа 2018. at 01:36

    Само ви причајте приче, колико сте уплашени још мало ћете да нас постављате као ванземаљце. А што се тиче тумачења закона, и тога да сте нас натерали да се региструјемо, то је био наш избор, а закон о удружењима дозвољава да се свуда удруже по три члана и за то није потребна никаква регистрација. Али ви сте приучени по западном моделу, њима и служите па није ни чудо што сте тако ограничени.

    Одговори
  11. Пожар 6. августа 2018. at 18:58

    Браћо срби,
    братья казаки,
    Ови прете.
    Уместо да обоједињују, они руше, СКВРиз.в упряшке!
    Страх нас је ухватио.
    Обамиремо од сопствених ограничења.
    Очекујемо даље иницијативе и резултате ваших тројки.
    Шта би са нелегалним сајтом http://www.kozaci-srbija.org (Савез Козака Ратника Русије и Иностранства (Балкански Центар) – званично представништво у Србији? Самоугасило се!
    Шта би?
    Није наше, али шта би?
    Шта би – би!
    Иш.

    Одговори
  12. Атаман Ђоковић 8. августа 2018. at 11:00

    Можеш терати своје родитеље са тим иш! Не могу се обједињавати ђаволи са анђелима, треба то да разумеш. Толика количина напада је коришћена само од стране нацистичких медија према Србима од 1990. Све организације су добиле позив да прођу акредитацију, све једна је чак и примљена али је одбила да има било какве везе са Русијом. Ви негирате званичне руске органе и саму државу. просто је невероватна количина глупости коју употребљавате у обрачуну са организацијама које имају све потребне стандарде за сарадњу са Русијом које су прошле акредитацију. Још једна велика ствар је та да ће Козаци у будућности, а након консолидације цивилног сектора бити коришћени као мека дипломатија у свим земљама света. зар мислите да ће Русија прихватити вас и ваше Атамане који подстичу антируска деловања? Веома је жалосно да тако постављате ствари. Веома је нечасно и то да сви ви који овде пишете под псеудонимима Пожар и Краљево добијате одговоре од мене који сам потписан и свако може да види ко сам. Дакле, удостојите се пристојности и достојанства као човек па постављајте питања, а на увреде псeудонимаца више нећу реаговати.

    Одговори
  13. Б Максимовић 11. августа 2018. at 09:54

    Саопштење бивших чланова РОД, а сада чланова иницијалног одбора нове демократски устројене организације

    Организација РОД, како тумачи статут њен председник Драган Станојевић, има заправо уникатан дефект који нема ни једна друга организација која делује у Србији, а посебно не она која би имала и трачак демократског организовања, а то је да он сматра да је Савет оснивача, дакле четрнаест особа који су у АПР регистровали организацију (где је узгред и неколико чланова његове фамилије), врховно тело одлучивања, уз «крње председништво» а не као што се то свуда у пракси подразумева Скупштина свих чланова преко, од њих изабраних делегата. Поред тога није још формиран ни Главни одбор, потпуни састав Председништва (са председницима савета), игнорише се Извршни одбор, нити се има намера, што је Станојевић назначио, да се организација не шири инфраструктурно по Србији, – што све заједно представља изразито недемократску, породичну, контролисану организацију, на шта нисмо могли да пристанемо, јер таква организација нема никаквог ширег смисла за Србију, нити за дијаспору, сем за најличније интересе Станојевића и уског круга његових сарадника, а лако ју је контролисати.
    Посебно питање, а заправо изгледа врло повезано са претходним, је избегавање Станојевића да повеже у озбиљну сарадњу РОД са опозиционим покретима, везано за предстојећи расплет око Косова и Метохије. Заправо овако устројена организација на челу са Станојевићем је антипод основном циљу стварања организације РОД у којем смо учествовали, а то је буђење дијаспоре, повезивање са догађајима у Србији, и покушај блокирања капитуланске политике по питању Косова и Метохије.
    Овако како је устројен и од Станојевића и његове групе сарадника РОД, се претвара у антипод читаве идеје, и заправо представља њену дискредитацију. У том правцу, одлучили смо, а и услед одсуства демократских могућности даљег деловања кроз организацију, чијем смо деловању до сада допринели, да је напустимо, и формирамо ускоро нову, али са статутом и његовим тумачењем које је демократско и омогућава и има за циљ управо супротно оно што чини постојећа организација на чијем је челу Станојевић: ширење инфраструктуре по Србији, као и дијаспори, привлачење угледних људи, јавност у раду и транспарентност по свим питањима, укључујући и питање финансирања и располагања средствима. Најзад у овако судбоносним тренуцима за земљу, посебно по питању Косова и Метохије, јавну подршку оним снагама у Србији (и дијаспори), које се залажу за поштовање Устава Србије, територијалног интегритета, и у сваком случају демократски и јавни амбијент за информисање и одлучивање о круцијалним стварима од интереса за земљу.
    Београд, 9 август, 2018.
    Бивши чланови РОД, а сада чланови иницијалног одбора нове, демократски устројене организације (наведене су функције које су имали у ранијој организацији)
    Председник Извршног одбора Борис Максимовић
    Координатор Политичког савета др Драган Петровић
    Председник Београдског одбора Горан Матић
    Повереник одбора за Ниш, адвокат Јован Шутовић
    Савет за вере Владимир Мандић

    Одговори
  14. Б Максимовић 14. августа 2018. at 11:02

    Значи, маске су пале.
    Јављају се и људи из дијаспоре са Запада и Русије, отворено говоре о Станојевићу.
    Нећемо да дижемо галаму, да му правило рекламу.

    Одговори
  15. Атаман Ђоковић 15. августа 2018. at 20:39

    Максимовић зна да се статут предлаже и усваја на оснивачкој скупштини или касније. Ја му желим сву срећу у нападу на Хималаје!

    Одговори
  16. Лазо Алaвaња 17. августа 2018. at 10:10

    ЧОВЕК КОЈИ ДАЈЕ ИНИЦИЈАТИВЕ!
    Драган Станојевић је овде у Украјини изигравао бизнисмена, пилота МАК компаније из Скопја, авијатичара, украјинског козачког генерала и друга поспрдна накићена занимања која носе униформе.
    Протеран је из Украјине због испада на њихову власт. Протеран је из Русије због лажног претстављања. Од чувара страже на градњи у Перму (Русија) постао је политички аналитичар, преврћући увек исте приче – тралала. Најважније занимање – покушај да се слика са ВИП личностима које би га прогурале да нешто уопштено каже на некој телевизији или локалним новинама.
    Колико Удружења је регистровао дотични Драган Станојевић на адреси незавршене новоградње у ул. Лепосаве Вујошевић 14/25, на Чукарици у Београду?
    На истој се и сам пријавио, иако има стални боравак овде у граду Дњепропетровску у Украјини.
    Питајте га – шта је реализовао од својих иницијатива. Шта од тог ради?
    Ја знам.
    Дорастао је да буде народни посланик, ако не и министар у Влади маршалке Брбоњић!
    Одлично би се уклопио.
    Има ли начина да јој се увуче, видећемо.
    Моментално тражи везу да се са њом слика.
    Чувајте се иницијатора да вам се не обије о главу!
    Превариће и Ђоковића!
    Атамане Ђоковићу, бежи на време из тог друштва.

    Одговори
  17. КРУШЕВАЦ 1. новембра 2019. at 22:01

    У лажи су кратке ноге, према народној српској изреци.Само четири месеца је било потребно да честити људи схвате да их је атаман Свесрпског Козачког Савеза Станојевић обмануо, и само искористио за оснивање савеза, ради личне промоције и личне користи. Сви часни људи који су у почетку приступили том савезу из љубави према Русији из Србије, Републике Српске, Црне Горе побегли су из тог савеза након само четири месеца. У савезу који је изласком часних људи нелегалан, остао је лажни козачки атаман Станојевић јер непоштује Козачки кодекс, нема духовника, савез је претворио у личну странку, и пар његових улизица који на званичном сајту тог савеза пишу лажи, без могућности да им се на њиховом званичном сајту напише одговор на њихове лажи.Тај лажни атаман Станојевић нигде није примећен у званичним руским институцијама у Београду, а на прославу дана државности Русије на концерт Кубанског Козачког Хора 11.јуна 2019 у Сава Центру дошао је неприкладно обучен, сакривајући се од Амбасадора Чепурина и руских дипломата.Уместо да се угледа на атамана Видаковића који је постројио своје Козаке испред улаза у Сава Центар,честитајући Руском Амбасадору и дипломатама дан државности и у друштву са њима пратио незаборавни концерт Кубанског Козачког Хора,тај Станојевић је изгледао јадно ушта се уверило пар његових људи до тад заведених његовим лажима.Нако овог концерта из савеза су почели бежати часни људи, а са Станојевићем је остао атаман из Краљева Ђоковић, који у својој организацији има два члана, и који је толико моралан да тражи адвоката да га брани за неплаћање алиментације својој деци.Читајући претходне коментаре осих потребу да изнесем истину и потврдим писање претходника који изнесеше пре мог коментара истине о лажном козачком атаману Станојевићу са циљем да људи у Србији и окружењу ненаседају на лажи и манипулације лажног козачког атамана Станојевића и пар његових улизица који писањем на сајту тог након одласка часних људи из савеза непостојећег савеза блате часне људе.

    Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *