Др Јована Стојковић: ЈАВНО ЗДРАВЉЕ И ТАЈНИ РАЧУНИ

Врши се хајка на здраву невакцинисану децу која нису преносиоци вируса, а игноришу се деца оболела од морбила након вакцинације као и старије вакцинисане особе које су упркос вакцинацији оболеле и шириле вирус, што производи вакцинални апартхејд и дискриминацију здраве невакцинисане деце у односу на здраву вакцинисану децу


Др Јована СТОЈКОВИЋ

Лажљиво смеће од новина које служи окупационој контроли, са својим лажљивим смећем од новинарке, данима износи „приче оболелих од морбила“ који за своју патњу наводно оптужују „антивакцинални лоби“ који је „крив“ за епидемију малих богиња. 

Да би овакву покварену и бесмислену подметачину пласирали у тзв. јавност, служе се психолошким маневрима изазивања јаких емоција туге, беса, огорчености, услед којих је прималац њихове подметачине неспособан да рационално разложи узрочно-последичан след догађаја и упореди њихову интерпретацију са сопственим искуством. У договору са државним институцијама које су добиле налог да спроводе присилну вакцинацију деце, спречен је сваки прилаз медијима главног тока људима који би својим аргументима разбили фаму о неопходности и оправданости обавезне вакцинације.

Џим Кери и Џени МекКарти о аутизму и вакцинама

Иако већина упућених у проблематику разуме о каквој се манипулацији ради, истине ради покушаћемо да распинујемо методе окупаторског гласила које ставља мету на чело родитељима који бране своју децу и родољубима који не пристају на корпоративни фашизам.

 1. Заменом теза покушава се да се од покрета за слободу избора који подједнако заступа права оних који се вакцинишу као и оних који се не вакцинишу направи покрет против вакцинације и свих оних који ту интервенцију подржавају.

 2. Заједно са министром здравља, обмањује се јавност о присталицама слободе избора, који се називају „антивакцинашима“ иако су сви до једног родитељи (са постојећом децом, нажалост и оболелом након вакцинације) а неки од њих медицинске и сродних струка као и правничке струке.

 3. Експлоатишу се пробрани „ауторитети“ који по команди блебећу о паду обухвата вакцинациje испод 95% као узроку епидемије, а који ЗАБРАЊУЈУ присуство у емисијама својим колегама који би јавности донели на увид чињенице које хушкачко-пропагандну тезу доводе у питање.

 4. Као „забринута јавност“ представљају се психопатске структуре личности међу којима су лажни доктори и лажни родитељи.

 5. Врши се хајка на здраву невакцинисану децу која нису преносиоци вируса, а игноришу се деца оболела од морбила након вакцинације као и старије вакцинисане особе које су упркос вакцинацији оболеле и шириле вирус, што производи вакцинални апартхејд и дискриминацију здраве невакцинисане деце у односу на здраву вакцинисану децу.

 6. Бесрамно се доводе у питање мотиви родитеља који се боре да се питају о СОПСТВЕНОЈ деци, док тзв. стручњаке представљају као безрезервне љубитеље туђе деце иако постоје докази да су они директно примили новац од произвођача ММР вакцине.

  Подаци за 2016. годину:

  Предраг Кон (Градски завод за јавно здравље) 86.381 дин.
  Горанка Лончаревић (Батут) 86.381 дин.
  Драган Илић (Батут) 173.187 дин.
 7. Под претњом, тераjу да се безрезервно верује институцијама које прете лекарима одузимањем лиценце уколико се супротставе кршењу медицинске етике и слободно изразе лично уверење, и које су такође финансиране од произвођача ММР вакцине:

  Подаци за 2016. годину:

  Градски завод за јавно здравље Београд 370 000 дин.
  Институт за јавно здравље Ниш 123 169 дин.
  „Батут“ 488 880 дин.
  Институт за мајку и дете 553 292 дин.
  Медицински факултет Београд 1 057 309 дин.
  Медицински факултет Нови Сад 2 474 000 дин.
  Српско лекарско друштво 1 994 294 дин.
  Удружење педијатара Србије 917 219 дин.
  Удружење за превентивну педијатрију 304 512 дин.
 8. Игноришу примедбе и бриге родитеља чијој се деци десила повреда након вакцинације, називајући то „анегдоталним случајевима“ а родитеље „нестручнима“, док им не смета да исте „анегдоталне“ случајеве компликација од морбила и процене њихових „нестручних“ родитеља стављају на насловне стране свог смећа, злоупотребљавајући их за своју прљаву кампању против слободе избора.

 9. У случају било каквих последица, амнестирају произвођача вакцине и лекара који вакцину даје, као и државу која прописује обавезну вакцинацију, иако су они ДИРЕКТНО криви за насталу повреду, а људе који се боре за право на избор за СВОЈУ децу оптужују да су криви за страдање људи које никада нису видели.

 10. Дозвољавају бљуцовој пресститутки Соњи Тодоровић која је  (из непознатог разлога) годинама примала месечну надокнаду од РФЗО, да едукује грађанство о благодетима вакцине чија је документација за одобрење „службена тајна“ према члану 49. Закона о лековима и медицинском средствима.


Може ли луђе, бесрамније, поквареније?

Погледајте у следећем броју „Бљуца“.


ПРИЛОЗИ:

 1. Платни списак ГлаксоСмитКлајна за 2016. у коме су жутом бојом подвучени главни вакцинашки актери: GSK_RS_2016_EFPIA_HCPO_Disclosure_Report

Подсећамо: „GSK“ – GlaksoSmithKline, водећи произвођач „Priorix“ – ММР-а (којим се вакцинишу деца у Србији), био је главни спонзор „Педијатријских дана“ у Нишу, почетком октобра 2017. Тада су педијатри (више стотина из целе Србије) потписали сагласност да ће појачати активности на сузбијању тзв. „антивакциналног лобија“. Гле чуда, тих дана, избија епидемија у Нишу и први случај морбила са смртним исходом… Са овим списком видимо да нема случајности, све јасно к’о дан! (Коментар: Вакцине.инфо)

 1. Линк ка тексту Таблоида у коме се наводи да је дотична новинарка Бљуца добијала новац од РФЗО: http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=280&cl=18

Capture

 

(Изглед текста и повезнице  Словенски вѣсник)

Изворник: Српски културни клуб

(Visited 428 times, 1 visits today)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *