Пол Крејг Робертс: ЈЕСУ ЛИ НЕВАКЦИНИСАНИ ЗАИСТА ОПАСНОСТ

Ако си толико глуп да верујеш да (1) вакцина штити, и (2) да су невакцинисани опасност за невакцинисане – како мислиш преживети?


Пол Крејг РОБЕРТС

Последњих дана, 24 вакцинисана фудбалера срушила су се на терену због срчаног удара.

Такође видети: https://www.infowars.com/posts/world-number-1-novak-djokovic-likely-to-face-australian-open-ban-over-vaccine-freedom-stance/ и мој ранији чланак: Healthy Top Level Athletes Dropping Dead Worldwide from Covid Vaccination

Аустралија, некада слободна , вакцинисањем је претворена у гестапоовску државу, као што су Аустрија и већи део Европе. Аустралијским властима, попут аустријских и западних медија, испран је мозак и имуне су на научне и медицинске доказе. У оквиру своје политике принуђавања, Аустралија ће вероватно забранити Новаку Ђоковићу, светском тенисеру број један, да учествује на Аустралијан опену, јер говори да је вакцинисање питање личног избора, а не квалификованост за играње тениса.

Не постоје научни докази да вакцинација штити икога, чак ни вакцинисане. Напротив, на хиљаде стручњака тврди да је вакцина смртоноснија од ковида, и не само да изазива огроман број озледа и смртних случајева (фудбалери то добро знају) од нежељених реакција, већ и деградира урођени хумани имуни систем, остављајући нас подложним широком спектру болести. На пример, извештаји говоре о “буму” рака, канцера.

Ако Ђоковићу буде забрањен наступ, нико не би требало да учествује на Аустралијан опену, и нико тамо да иде или мечеве гледа на ТВ-у. Нека “догађај” буде без учесника и гледалаца. То је једини делотворан начин, осим избацивања аустралијских властодржаца на улицу, да се олош повеша на најближе бандере, не би ли смо одбранили грађанске слободе и права. Ако је испраног мозга и савладан оркестрираним страхом, народ је изгубљен, а са њим и сво достигнуће слободе Запада.

Доказано је ван сваке сумње да вакцинација никога не штити. Али вакцинација вакцинисанима прети нежељеним реакцијама и слабљењем имунолошког система и, њиховим ширењем вируса, угрожава и невакцинисане. Одавно је јасно да су вакцинисани опасност за нецепљене, а не као што тврди пропаганда, да нецепљени представљају претњу вакцинисаним.

Размислите о званичном ставу на тренутак. Очигледно је да ако су нецепљени претња вакцинисаним, вакцина је бесмислена јер не штити, већ озлеђује и убија. Базе података са неповољним извештајима из САД, Велике Британије и ЕУ то доказују у потпуности.

Шта је то у људском бићу што му не даје да схвати, да када медицински естаблишмент и преститутке кажу да су невакцинисани опасност за вакцинисане, онда то значи да вакцина не штити.

Ако вакцина штити, онда штити, а нецепљени могу бити претња само себи самима.

Схвати народе, да све те преститутке, универзитетски професори и медицински естаблишмент, поткупљени “грантовима” Великих Фармацеута за истраживања и медицинско школство, када сатанизују невакцинисане убеђујући те да “угрожавају вакцинисане”, не хотећи, признају да вакцина не штити никога.

Јер ако си толико глуп да верујеш да (1) вакцина штити, и (2) да су невакцинисани опасност за невакцинисане како мислиш преживети.

Такав недостатак интелигенције не даје разлога за егзистенцију. За депопулацију можда да.

Превод и изворник: Ћирилизовано

(Visited 207 times, 1 visits today)

Буковички

Learn More →

One thought on “Пол Крејг Робертс: ЈЕСУ ЛИ НЕВАКЦИНИСАНИ ЗАИСТА ОПАСНОСТ

  1. Гру 25. новембра 2021. at 16:24

    Јасно, да јасније не може бити …

    Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *