Дан: 27. маја 2015.

0 Minutes
НЕКРЕТНИНЕ ПОНУДА

Бр. 1099, СЕОСКО ДОМАЋИНСТВО, ЖАБАРЕ-ТОПОЛА, 17 АРИ, 3 СТАРА ОБЈЕКТА, БУНАР, ЦЕНА14.500 €

Бр. 1099. Сеоско домаћинство Жабаре Топола, налази се на 3 км од центра Тополе, и сат времена вожње од Београда, земљиште површине 17 ари, 3 стара објекта, бунар, цена 14.500 €....
Читај даље