Владимир Басенков: „КОЛУМБАЈН“ ЗА СРБИЈУ

Реакција власти је толико силовита да изазива оправдани заверенички шапат у друштву да је оно што се догодило, ако и није планирано, постало згодан изговор за разоружавање народа.


Владимир БАСЕНКОВ

Низ трагичних пуцњава уочи Ђурђевдана у Србији је – специјална операција против српског народа.

Прво. То је резултат информационог рата, коме у Србији, авај, удељују мало пажње. Ако желиш да победиш непријатеља – васпитавај његову децу. Не бих да пишем баналне речи о утицају средине, али управо средина је та која кроз друштвене смернице новог доба, медије и интернет, сакати душе људи. Саката душа ће сакатити околни свет, таква је природа човека.

Друго. Деструктивне технологије су на Западу одавно разрађене. Није потребан непосредан рад, довољно је подесити механизам и разбацати семе. Уништи уобичајен начин живота народа, сломи његов образовни систем, посеј мржњу и непријатељство међу људима. А онда треба стати уз саме „понижене и увређене“, у виду пријатеља кроз групе на друштвеним мрежама подржавајући у њима осећај мржње према свему около и жељу за осветом. У таквим заједницама нема потребе никога посебно „врбовати“ – жртва ће временом доћи сама, а „старатељ“ ће за њу постати прави „духовни отац“.

Треће. Када се чаша унутар већ осакаћене душе препуни, прорадиће детонатор. И онда се деси оно што се деси. Такви људи, деца или одрасли, већ се налазе под влашћу оностраних сила, које само „подстичу“ несрећнике приликом њиховог наглог пада у бездну. Символично је да су се трагедије догодиле у пасхалном периоду и уочи највеће српске славе.

Четврто. „Сатанско жртвоприношење“ постаје пролог оперативне и чудновате реакције власти. Но, из неких разлога, објектом усредсређене пажње не постају горе наведени проблеми (потребно је лечити друштво), већ оружје, један од атрибута слободног човека. Реакција власти је толико силовита да изазива оправдани заверенички шапат у друштву да је оно што се догодило, ако и није планирано, постало згодан изговор за разоружавање народа. Све се то дешава у позадини демонтаже последњих атрибута српске  власти на Косову.

Детаљна истина се можда никада неће до краја сазнати. Узрочно-последичне везе у овој мрачној причи се прослеђују одлично. Мислећи људи ће увек извући праве закључке.

(Visited 215 times, 1 visits today)

Буковички

Learn More →

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *