Валентин Катасонов: МЕДИЦИНСКИ АУТОРИТЕТИ И СВЕТСКА ИНКВИЗИЦИЈА

За медицинске установе и произвођаче лекова човек се претворио у средство за богаћење. Таквом систему није потребан здрав већ болестан човек


Валентин КАТАСОНОВ

Већ сам писао о енглеском лекару Вернону Колману, који неколико деценија, у својим књигама и јавним наступима, упозорава милионе људи о ризицима који настају у контакту грађана са здравственим системом и фармацеутским компанијама. За медицинске установе и произвођаче лекова човек се претворио у средство за богаћење. Таквом систему није потребан здрав већ болестан човек. Колман оштро критикује тоталну вакцинацију од КОВИД-19.

Овакви борци постоје и у другим државама. А ове године списак опозиционара званичној медицини и Биг Фарми допуњен је новим именима; нека од њих су веома позната у свету медицине.

Ендрју Кауфман

Ендрју Кауфман (Dr. Andrew Kaufman), доктор медицине и сертификовани судски психијатар из САД сматра: „Пандемија корона вируса није права медицинска пандемија, не постоје докази за пандемију. Вакцине нису ефикасне против КОВИД-19. Осим тога та болест није јасно дефинисана, нема доказа који потврђују да је КОВИД-19 узрок слабости. Смртност због ове болести није повећана, што значи – никаква вакцинација није потребна“.

Ендрју КАУФМАН

Хилде Де Смет (Hilde De Smet), доктор медицине из Белгије изјављује: „Нова вакцина од КОВИД-19 није безопасна, пандемија не постоји. Људи ће бити „заморчићи“, и могу се појавити врло озбиљни нежељени ефекти“.

Доктор медицине Нил Фосе (Dr. Nils Fosse) из Норвешке каже: „Вакцина против КОВИД-19 није безбедна и нема ефекта. То је нова технологија која је коришћена на свега неколико хиљада људи. Ниво смртности у Норвешкој се не разликује од уобичајених, нормалних показатеља.“

Елизабет Еванс

Доктор Елизабет Еванс (Dr. Elizabeth Evans) из Велике Британије, једна је од оснивача алијансе „Слободна медицина Велике Британије“ (UK Medical Freedom): „Вакцине против КОВИД-19 нису безбедне и нису ефикасне. Технологија је недовољно позната и зато небезбедна.“ На иницијативу докторке Еванс припремљено је „Отворено писмо о питањима медицинске безбедности и етике у вези са вакцинацијом деце од КОВИД-19“. Писмо је адресовано на извршног директора MHRA (Управе за контролу лекова и робе за заштиту здравља), доктора Џун Рејн. (Dr June Raine). У писму се упозорава на погубне последице вакцинације деце и упућује позив се да се она неодложно заустави. Потписало га је више од педесет специјалиста.

Елизабет ЕВАНС

Кери Мадеј (Carrie Madej), лекар из САД: „Не постоји никаква светска пандемија КОВИД-19. ПЦР тестови нису предвиђени за откривање болести. Вакцина је експериментална. Пандемија не постоји“.

Петер Рубас (Piotr Rubas) лекар из Пољске који ради као терапеут у Немачкој: „Вакцина мора да прође кроз испитивања, зашто морам да изложим себе опасности вакцинисања непознатом вакцином против болести чија смртност није већа од смртности сезонског грипа“.

На свако слично саопштење, у штампи или на Интернету појављује се десетак оповргавања, али толико примитивних и међусобно сличних, да сам посумњао како организатори/бенефицијенти вакцинационе кампање купују за грош не нарочито образовање људе, који пишу типске „деманте“. Ипак, сада сам више склон веровању да то чине роботи.

Није то цензура. Пре је – инквизиција. Критичаре вакцинације покушавају да униште морално, називајући их „лудацима“, „фалсификаторима“, „конспиролозима“. А готово сви који који се не слажу са вакцинацијом, позивају на отворен и искрен дијалог о питањима КОВИД-19 и вакцинацији. Позивају, да се СЗО и националне управе за здравство при доношењу решења о карантинима и вакцинацији, ослоне не само на мишљења чиновника, већ и на експертску заједницу. Али авај, ни СЗО, ни државна администрација на позиве не обраћају пажњу.

Герт Ванден Боше

Вакцинациона инквизиција никога не штеди. У марту је на пут светским вакцинаторима стао и такав ауторитет као што је Грет Ванден Боше (Geert Vanden Bossche). За СЗО и Биг Фарму Бошеова изјава је представљала шок: они су били уверени да је он „њихов“. Боше је немачки специјалиста у области вирусологије и вакцина, доктор наука. Бавећи се академском науком, Боше је почео да сарађује са компанијама Биг Фарме на разради и производњи вакцина (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals). Затим је прешао у управу програма Global Health Discovery  Фонда Била и Мелинде Гејтс у Сијетлу (САД). Радио је и са Глобалном алијансом за вакцине и имунизацију (Global Alliance for Vaccines and Immunization, GAVI) где је био старији менаџер програма за вакцине против еболе. После GAVI Боше се запошљава у Немачком центру за истраживање инфекција (German Center for Infection Research) у Келну, као шеф оделења за проучавање вакцина.

Герт Ванден БОШЕ

Сада је јасно, Боше почиње да сумња у исправност курса GAVI још 2015. године. Темељно истражујући, посумњао је у безбедност вакцине против еболе, која је коришћења у испитивањима прстенасте вакцинације[1] у Гвинеји. Његова критичка научна анализа и извештај са подацима, објављени су у журналу СЗО Lancet 2015. године и послати свим међународним здравственим и регулативним органима који су учествовали у програму вакцинације против еболе. Међутим, тада нису обратили пажњу на Бошеову самосталност, његове сумње нису прешле границу веома уског круга специјалиста.

И, одједном сензација! Шестог марта ове године Герт Ванден Боше објављује отворено писмо о вакцинацији против корона вируса која се шири светом. Писмо је насловљено: „Свим властима, научницима, експертима целог света, свима на које се ово односи: целом свету!“ По мишљењу научника, коришћење препарата против КОВИД-19 може постати узрок глобалног смањивања имунитета људи. Боше упозорава о могућим дугорочним последицама које ће имати вакцине против корона вируса и предлаже да се одмах, неизоставно, заустави кампања масовне вакцинације. Боше истиче да он није принципијелни противник вакцина, али масовна примена ових препарата као профилактичког средства је опасна. Уз то, савремене препарате не можемо звати вакцинама – они нису прошли неопходни циклус испитивања. То су експериментални препарати, чије коришћење претпоставља строге регуле. Коришћење ових препарата опасно је током вирусне пандемије. „Циркулишуће мутације вируса, које настају током пандемије, могу постати узрок појаве значајно опаснијих сојева вируса… Ове мутације, такође, могу имати толерантност на компоненте данашњих вакцина“, – примећује немачки вирусолог.

Ефекат губитка вирусног имунитета, тврди Боше, представља једну од главних опасности масовне вакцинације. И највећу опасност за околину, временом ће представљати, управо они који су вакцинисани: они ће бити главни извор инфекција због губитка вирусног имунитета.

Доктор Вернон Колман био је пријатно изненађен  Бошеовим  отвореним писмом. Испоставило се: сарадња немачког лекара са Фондом Била и Мелинде Гејтс, и низом компанија Биг Фарме, са GAVI – није га лишила способности да размишља и смело се изјашњава о професионалним питањима. „Доктор Боше је указао да вакцине које се данас користе, нису прикладне за борбу са овом вирусном инфекцијом“ – каже Колман. У свом видеу „Вакцине против КОВИД-19 представљају оружје за масовно уништење и могу уништити човечанство“ Колман понавља основне тезе немачког специјалисте.

Лук Монтање

Још једно изненађење за организаторе свеопште ванкцинације представља изјава француског вирусолога Лука Монтањea (Luc Antoine Montagnier). Тешко је наћи противника вакцинације са више титула. Доктор наука, члан Француске академије, добитник Нобелове награде за медицину. Још прошле године Лук Монтањe је изјавио да је вирус вештачког порекла. „Ово је рад молекуларних биолога – каже вирусолог. – С каквим циљем – нејасно је… Мој посао је да изнесем чињенице, никога не окривљујем, не знам ко је то урадио и зашто“.

Права бомба је био интервју који је француски вирусолог дао 18. маја, америчкој невладиној организацији RAIR Foundation USA. Одмах ћу напоменути да је интервју банован.[2] Неко време могли смо се са њим упознати кроз видео-предавања Сергеја Кургињана о вакцинацији, но крајем јуна и та предавања су блокирали.

Лук МОНТАЊЕ

Али, зато су се на Интернету појавиле оштре изјаве и размишљања да се нобеловац више „не дружи са науком“, да је он сада „конспиролог“, да је његова изјава – „фејк“. Ипак, добро позната продукција робота – повећала је интересовање за оно што говори Монтање. Иако се „чишћење“ Монтањеа обавља много темељитије него „чишћење“ многих других противника и критичара вакцинације, успео сам да преузмем све интервјуе у целини и направим стенографске записе неких делова.

Монтање је вакцинацију против корона вируса назвао грешком која ће ући у уџбенике. Он је потврдио речи дописника RAIR Foundation USA да је по подацима СЗО, после почетка вакцинације „крива“ која показује нове инфекције, нагло отишла горе заједно са смртношћу.“ „Јасно је да се нове варијанте (вируса) стварају путем одабира, уз помоћ антитела као резултат вакцинације“, – рекао је вирусолог.

Пре неколико недеља професор Монтање је дао нови, једнаестоминутни интервју, у коме врло оштро говори о идеји свеопште вакцинације. „Свеопшта вакцинација је огромна грешка. То је научна грешка и медицинска грешка, ако се може тако рећи. Ово што се дешава је незамисливо и једном ће неко за то одговарати. Управо вакцинација подстиче стварање нових сојева вируса. Кинески вирус наилази на антитела створена вакцином и он има два пута: или да умре или да тражи начин да заобиђе вакцину. Нови сојеви представљају одговор вируса на вакцинацију. Може се пратити по земљи поклапање таласа вакцинације са таласом смртности. Посматрам случајеве људи који су се вакцинисали и поред тога разболели. Спремам се да докажем да овај вирус, својом способношћу за мутације, одолева вакцинацији“  изјавио је Монтање.

Снимак новог интервјуа одмах су блокирали, но, он се појављује непрестано. Монтање је интервју дао на француском језику, а убрзо су се у штампи на енглеском појавили „цитати“ из интервјуа који немају ништа заједничко са оригиналом. Затим, сагласно канонима савремене инквизиције, почели да га оповргавају роботима као „апсурдан“. При томе, опоненти добитника Нобелове награде алудирају на Монтањеову часну старост – наиме, има 88 година (као, излапео је старац). Слушао сам његове говоре. И мислим да се ни један од анонимних „опонената“ неће одлучити за директну конфротацију са Монтањеом, човеком пуног менталног здравља, који поседује колосално научно знање.


Превео: Александар Мирковић


НАПОМЕНЕ:

[1] Прстенаста вакцинација подразумева поступак вакцинације свих особа који су били у додиру са зараженом особом (прим. прев.)

[2] Забрањен, блокиран (прим. прев.)

Изглед и опрема текста: Словенски вѣсник

. . .

Изворник: Сродство по избору

(Visited 282 times, 1 visits today)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *