Др Пјотр Гарјајев: ЛЕЧИЋЕМО СЕ КВАНТНИМ ТАБЛЕТАМА

Нова метода лечења болести, базирана на принципима таласне генетике, коју је развио руски научник Петар Гарјајев, постиже сензационалне резултате. Теоретски гледано, нема неизлечивих болести, бар засад, каже Гарјајев, директор Института квантне генетике.


Др Пјотр ГАРЈАЈЕВ

Руски научник, који је у домовини често оспораван, ових дана је први пут у Београду, где представља свој метод на више предавања. Његове теорије изгледају као научна фантастика, али захваљујући напорима које улажу он и његов тим, полако постају једна од метода лечења.

„Није то у опсегу у ком бисмо желели, али ми нападамо нешто што је најсветије, модел генетског кода, за који је Маршал Ниренберг добио 1968. Нобелову награду“, каже руски научник у емисији „Спутњик интервју“. Слаже се да је његов иноваторски метод и напад на моћне фармацеутске концерне које позива да заједно праве квантне фармацеутске препарате који су, како истиче, еколошки чисти.

„Даћу вам квантне таблете и њима ћете трговати. Зарадићете на еколошки чистим технологијама и сви ће бити задовољни“, примећује уз осмех.

По основном образовању молекуларни биолог, он 1984. године почиње истраживања у области нових праваца генетског кодирања, а 1994. ствара нови правац у генетици — таласну, а затим и лингвистичко-таласну генетику. Реч је, каже, о синтези више наука, области на граници физике, лингвистике, генетике, ембриологије, квантне физике…

„Нисам ово ја измислио, извукао однекуд из малог мозга. Још 1924. Александар Гурвич, велики руски биолог, изнео је потпуно генијалну идеју и предвидео да хромозоми имају и таласни, квантни еквивалент, као што и елементарне честице — фотони, електрони, протони — имају карактеристике и честице, и таласа“, објашњава научник полазну тезу своје теорије.

Додаје и два важна закључка којима барата: да молекули ДНК имају својство да стварају фантоме, копије самих себе, док је друга важна карактеристика сличност гена са говором.

Он подсећа на речи познатог лингвисте Ноама Чомског да су граматике свих језика у принципу исте, а тако је, каже, и са граматиком генетских текстова.

„Лингвистика таласне генетике с једне стране посматра гене као реалне текстуалне структуре, а с друге као системе који емитују квантне елементе“, наводи Гарјајев, истичући да у процесу лечења користи управо таласе који су одраз ДНК.

© SPUTNIK / АЛЕКСАНДАР МИЛАЧИЋ
Петар Гарјајев постигао да 60-годишњој жени израсту нови зуби

Многе генетске болести, посебно данас су, упозорава, вештачки изазване, пре свега генетски модификованом храном јер се полази од погрешне претпоставке да ће се комбинацијом два добра гена добити нешто још боље, а резултат генетског инжењеринга је управо супротан: рак, алергије и друге болести.

„Када правите генетски модификовану храну и спајате два различита гена, добијате семантички, смислени хаос, грешку у програму“, упозорава Гарјајев, додајући да увођењем такве хране човечанство срља у генетски колапс.

Објашњавајући како функционише генетика на квантном нивоу, научник каже да су наши хромозоми, наша ДНК заправо ласери са таласима у дијапазону од ултраљубичастих до инфрацрвених, јер се наша ДНК у суштини састоји од течних кристала, а ти течни кристали су покретни систем који стварају холограм.

Ако се као пример узме човеков ембрион, он има диференцијацију по типу ткива, али и у простору, јер се код ембриона тачно зна где се, током процеса деобе ћелија, граде рука, нога, око… Према речима Гарјајева, његов метод је базиран на стварању акустичког холограма.

© ФОТО :
„Неизлечиве болести не постоје“: Руски академик стиже у Београд

„Добијамо, дакле, неку представу човека у виду звучног холограма израчунатог из крви његовог пупчаника или плаценте, или чак на основу његове фотографије, јер човекова слика није обично парче папира већ се састоји од фотона“, прецизира наш саговорник.

Гарјајев истиче да већ постоји разрађена апаратура коју користи у процесу лечења: то су наизглед једноставни али специјални ласери, али се користе и коморе.

„Тај ласер чита информације и претвара их у звук, који људи слушају и лече се. Што се тиче капсуле, она је величине човека и опремљена је специјалним огледалима, где пуштамо да делују одређена поља“, описује Гарјајев, који тврди да је на тај начин помогао већ хиљадама људи. Наводи пример младића из Јоханесбурга Мета Коена, који је пре 12 година доживео саобраћајну несрећу и остао потпуно непокретан. Лечио га је, каже, две године, а сада је Коен покретан, мада још увек хода са штакама, али вози ауто и ради.

Као још један успех наводи да је постигао да 60-годишњој жени израсту нови зуби, користећи информациони код који је узео из прста њеног унука коме су расли нови зуби. Било је, додаје уз осмех, и захтева неких пацијента за подмлађивање а ефекат је био да се дамама у поодмаклим годинама вратио менструални циклус. Његова метода, тврди, лечи и сиду, последице можданог и срчаног удара, а кад је реч о лечењу рака, терапија зависи од стадијума у ком је ова болест и одређује се индивидуално.

„Нисам никакав чаробњак. То су методи квантне генетике, то је синтеза наука“, напомиње научник, који сматра да његов начин лечења није ни превише скуп: прављење индивидуалне генетске матрице на основу крви пупчаника или плаценте кошта 35.000 рубаља, што је око 500 долара, док је свака сеанса 2.000 рубаља.

Питамо га на крају због чега га многи руски научници сматрају псеудонаучником и езотериком.

„Све што је ново ствара велики отпор. Сетите се историје генетике у Русији. Тада је реч ген била псовка, а генетичаре су сматрали псеудонаучницима, затварали су их и стрељали као непријатеље. Напаћена генетика Русије је претрпела 1948. прогон свих научника који су се бавили генима. Звали су их љубитељима мува, хромозомима, да би касније то постала велика грана науке“, констатује Гарјајев.

Центар Гарјајева се налази у Москви, а планира да отвори филијале и у Хрватској и Србији.

Интервју водила: Тања Трикић

Изворник: Спутњик

ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ, ГЕНИ СВЕ ПАМТЕ!

Оснивач нове научне гране која се зове таласна генетика, др Пјотр Гарјајев, ових дана гостује у Београду у организацији Центра за изучавање наслеђа Николе Тесле кога сматра оцем квантне медицине. Из предавања које је овај руски академик одржао у Српском љекарском друштву, издвојили смо најзанимљивије дјелове


-Молекули ДНК раде као антене и примају информације из космоса. А космос је холограм који садржи све информације, о свему што постоји, укључујући све људе од рођења до смрти. ДНК генерише радио-таласе и ласерске зраке који граде информационе холограме. Тако је сваки организам отворен за утицај космоса, универзума.

-Људи не схватају повезаност ријечи које изговарају и онога што им се догађа у животу. Главна структура човјека је ријеч, која има директан утицај на наш генетски апарат. ДНК осјећа ријеч и њен смисао, све што мислимо и кажемо утискује се у таласни ген, то јест таласно-генетски програм који мијења наслеђе сваке ћелије у једном или другом смјеру. Ако је ријеч пуна негативних значења, структура ДНК почиње да мутира и потомцима се већ предаје деформисана. Акумулација таквих негативних особина може се назвати „програм самоуништења“.

-Према нашим истраживањима, клетва узрокује мутагено дејство слично радиоактивном зрачењу од 1000 рендген. Човјек као вајар ваја свој генетски апарат и одговарајућу информацију преноси следећем покољењу. Ако је она негативна, онда из генерације у генерацију, као што од грудве снијега постаје лавина, расте и саморазарајуће утиче на потомке.

-Језик је колективни ум, он формира како посебну личност, тако и менталитет нације у цјелини. Зато је важно знати утицај језика не само на ДНК човјека, већ и утицај на ДНК народа – чувати свој језик као зјеницу ока, није случајна изрека.

-Створили смо ласерске технологије које копирају и емитују процесе који се дешавају у хромозомима наших ћелија. Очитамо човјекове личне генетске информације. Открили смо двије непознате, необичне, врсте меморије молекула ДНК. Оне се користе у процесима регенерације органа и ткива, када је потребно да се орган „сјети“ и „поврати“ информацију из времена када је био здрав.

-Лабораторијским мишевима смо уништили панкреас који производи инсулин. Код њих се појавио дијабетес. Те животиње су могле да преживе највише недељу дана. Обновили смо уништене органе, користећи сопствени уређај, такозвани модел биокомпјутера, чији је главни дио ласер. Са њим је прочитана информација из панкреаса новорођених мишева и пренесена на мишеве који су били у агонији. Пренос је спроведен на растојању од 20 километара. Резултат тога је био да су сви мишеви оздравили.

-Исцељујемо и човјека на основу дијагнозе пацијента и фотографије до 7. године старости. Фотографија је „нежива материја“, али информација која је била уграђена у њу у тренутку снимања и даље постоји. Генетска информација са фотографије се скида ласерским технологијама, преводи се у звук и поставља на индивидуалну матрицу уз још много потребних податка. Матрица представља квантни звучни одраз његовог здравственог стања. Она „тјера“ ћелије да се сјете да су некад биле здраве, а ћелије памте, исто као и вода. Матрицом се регениришу органи, подмлађују се и доводе у стање исцељености.  Звуци са матрице подсјећају на радио-таласе, као када тражите неку радио-станицу, али су то љековити звуци, које пацијенти слушају по упутству. Најбоље стање за пријем ових информација је док пацијент спава.

-Не постоји још правна основа за коришћење ове методе, али у експериментима са добровољцима постижемо охрабрујуће резултате у регенерацији коже, зуба, ретина, оштећења кичмене мождине и много тога другог.

Изворник: СЕДМИЦА

ПРВИ ТАЛАСНИ ГЕНЕТИЧАР ЈЕ БОГ

Наш саговорник – најпознатији светски истраживач подручја таласне генетике др Пјотр Гарјајев, молекуларни биололог и академик – тврди да главни програм развоја организама није смештен у ДНК, а молекул ДНК је материјални пријемник и одашиљач који омогућава размену информација с околином. Човек је, како он каже, потпуно отворен систем који не може да опстане ван електромагнетног поља, односно космичког утицаја


Све што наслеђујемо од родитеља налази се у 1–2 одсто свих наших гена, становиште је званичне генетике. Преостали део генетског материјала наука је прогласила генетским отпадом, нуспроизводом милиона година еволуције. Класична генетика је још увек на становишту да су молекули ДНК само материјални, супстанцијални. Ипак, са становишта таласне генетике ДНК се не понаша само као супстанца већ и као електромагнетно и звучно поље. Наши гени поред слова, односно текстуалног записа, садрже и сликовни запис. Та информација као да је записана на видео-траци на којој цртеж по цртеж у форми холограма гради наше тело. То није оних 1–2 одсто гена преко којих смо наследили плаве очи и татин или мамин нос већ они који кодирају информацију о нама као људском бићу, а не цвету или жаби. У ексклузивном разговору за Печат академик Пјотр Гарјајев коментарише и открива део важних и мало познатих чињеница које говоре о поменутим феноменима, односно разликама између класичне и лингвистичко-таласне генетике.

Шта је лингвистичко-таласна генетика?

Тешко је објаснити у неколико реченица концепт лингвистичко-таласне, односно квантне генетике јер је ова наука врло млада и врло сложена за објашњење. Базира се на квантној физици, спинтронику, квантној биофизици на квантној генетици. Пођимо од тога да је први таласни генетичар Бог … у почетку беше реч… а шта је то реч? То је скуп звучних слика ДНК. Она се бави таласним структурама које настају у молекулу ДНК, односно чинјеницом да ДНК емитује светло у облику холограма и звук у форми језика. По руској школи, молекуле ДНК можемо упоредити с нотама, које реално записујемо у нотну свеску. Ноте се реализују у нечему што није стварно, а то је звук, јер звук је талас, поље… То се може упоредити с грамофонском плочом, ставимо је на грамофон и слушамо музику. Музика утиче на нас, а не материјал од кога је направљен грамофон. Класични генетичари сматрају да су генетски молекули ДНК материјалне природе, док их квантни генетичари виде као информацију и енергију.

Иако је класична генетика много учинила и открила двоструку спиралу ДНК, кажете да је она од почетка на кривом путу јер је у својој суштини погрешна. О чему заправо говорите?

Наш генетски апарат садржи, по њима, око 35 хиљада гена. А то је само 1–2 одсто укупне количине гена човека, осталих 98–99 посто ДНК они су назвали, без трунке савести, ђубретом, отпадом. То је највећа, готово, трагична грешка класичне генетике; зато што су тих 99 процената други кодови који сваком живом систему дају индивидуалност, то су холографски кодови. Пошао сам у том правцу јер се баш тамо налази стратешка информација о томе како раде наши хромозоми, а онај 1–2 одсто заједнички је за све организме, имају их и човек и бактерије и биљке.

На Западу имате програм генома човека, за који је за 10 година потрошено 30 милијарди долара. То је кочница у развоју генетике и биологије уопше. У складу с тим, то је и кочница у развоју медицине, пољопривреде и рачунарства. Геном је квантни нано биокомпјутер. Тако га треба схватати и проучавати.

Разговарала: Дијана Ивановић

Изворник: ПЕЧАТ

Прилог припремила редакција Словенског вѣсника

(Visited 803 times, 1 visits today)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *