Владимир Димитријевић: ОВО У ЧЕМУ МИ ЖИВИМО ЈЕ АНТИХРИШЋАНСКА ОКУПАЦИЈА СРБИЈЕ!

Окупација Србије постаје све темељнија, а слуге Империје све безобзирније. Ипак, то нас не лишава обавезе да сведочимо и говоримо Истину. Потписник ових редова зато каже, по мери својих малих снага, да подржава право родитеља да брину о својој деци и спрече тоталитарну државу да се меша у породични живот.


Владимир ДИМИТРИЈЕВИЋ

ОКУПАЦИЈА У ИМЕ АНТИХРИСТА

Ово у чему ми живимо је антихришћанска окупација Србије. Довољно је узети и читати новине. Усвојен је закон о националном ДНК регистру, који сваког грађанина, укључујући и децу, чини  апсолутно рањивим, јер ће сви наши подаци, кључни подаци, бити на једном месту, и, наравно, с обзиром на безбедност наших база података, доступни и онима који овом народу не мисле добро (а таквих има ко зна колико!).(1)

О стравичној опасности тог законског безакоња потписник ових редова је већ писао.(2)

Али, наравно, процес потчињавања Србије Великом Брату се наставља. Тако данашња „Политика“ пише да ће у Скупштину ускоро ући предлог закона по коме су сви грађани потенцијални донатори органа, осим ако изричито не кажу другачије. О томе је потписник ових редова писао још пре седам година.(3) Такође, LGBTQGMO etc покрет ће на јесењој паради срама тражити легализацију својих „бракова“. (О томе пишу „Вечерње новости“ данас, 18. маја 2018. године).  И све је то пљување у лице Христу и Светом Сави, у земљи која је, барем номинално, огромном већином православна.


ЗАБРАЊЕНО БРАНИТИ ПОРОДИЦУ

Шта је, међутим, најстрашније?

Најстрашније је то да тоталитарна држава, потчињена антихристовским командама Империје Вашингтон – Брисел, не дозвољава нормалним људима, који желе да бране себе и своје породице, да мирно и ненасилно изнесу своје ставове.  Зато је, у „демократској“ Србији, забрањен родитељски протест против насилне вакцинације. Ево саопштења тим поводом:

„Као што се и могло очекивати, ПУ „Стари град“ је подлегао притисцима лобистичких група устремљених на рушење природне породице и породичних вредности у Србији!

У образложењу ЗАБРАНЕ стоје тек хипотетички наводи о њиховој „процени“ да ће у 17 ч када је заказано мирно и достојанствено окупљање родитеља, на Тргу Републике гравитирати неколико хиљада туриста међу којима се могу наћи и поједини „неистомишљеници“ окупљених родитеља и деце Србије, који би потенцијално могли угрозити безбедност „транзитирајућих“ грађана. 

Оваквим магловитим и паушалним наводима у свом званичном образложењу Решења о разлозима забране мирног родитељског скупа, МУП РС је свима ставио до знања да је неспособан да заштити елементарна права пар хиљада грађана који су своје окупљање најавили 30 дана раније, педантно пријавили и организовали у складу са законом, упркос свим правним смицалицама којима смо током организације мирног и достојанственог родитељског скупа били изложени. Ово што се догодило је само учврстило наша уверења да смо добро проценили намере антипородичног лобија у Србији и изабрали најбољи начин да заштитимо своје потомство од њих и свих постојећих и надолазећих ЗАЛА којима су једини циљ – НАША ДЕЦА! Такође смо сигурни да ће због ове неправде, следећом приликом уместо пар хиљада, на улици бити пар стотина хиљада обесправљених и понижених родитеља, јер нас овакве неприлике управо још чвршће увезују и уједињују. 

Наглашавамо да је овим актом ЗАБРАНЕ мирног родитељског скупа, Влада РС послала у свет слику да Србија није земља слободних грађана, да Србија није земља једнакости, људских права и „европских демократских вредности“. Ми ћемо као удружење нашу борбу наставити правним и цивилизованим средствима, као и до сада. Правду за ово ускраћивање елементарних слобода потражићемо на Управном суду у управном поступку. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=ODKF5Ulx_fA

(Субота, 19. мај 2018: Учесници протеста су се придружили Православној литији)

Напомињемо, полиција јесте забранила организаторима мирно протестно окупљање са бином, озвучењем, говорницима и редарском службом, али вама, слободним грађанима не може забранити да тога дана слободно дођете на место и у време које одредите, да слободно прошетате са својом децом и упознате бројне „транзитирајуће“ туристе које је полиција најавила да ће тога дана шетати безбедно центром Београда. А ми – издани, понижени и обесправљени организатори ћемо уместо на планирани протест ЗА слободу избору, ЗА права мајки и очева, ЗА одбрану деце и породице, тога дана и у то време отићи на сахрану демократије и људских права у Србији. Са венцем и црним флором на реверу. Можда се и сретнемо…(4

ОО Сверодитељског ПРОТЕСТА 2018 „Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“

Дакле, док политички хомосексуалци марширају, родитељи не смеју да бране своју децу.(5)


СВИЊЕ ИМАЈУ ВЕЋА ПРАВА НЕГО ДЕЦА

У тренуцима када читав свет увиђа опасност вакцинација, а неке земље, попут Јапана, их и забрањују(6), или то чине са вакцинама појединих фармацеутских концерна(7) код нас не дозвољавају протест родитељима који се не мире са безакоњем. У Србији, статус наше деце је више угрожен од статуса свиња, о чему је потписник ових редова такође писао.(8)

Исту овакву политику против деце водили су Титови комунисти, који су децу излагали најстрашнијем радиоактивном зрачењу, тобож ради њиховог здравља.(9)

Шта рећи? Очито је – окупација Србије постаје све темељнија, а слуге Империје све безобзирније. Ипак, то нас не лишава обавезе да сведочимо и говоримо Истину. Потписник ових редова зато каже, по мери својих малих снага, да подржава право родитеља да брину о својој деци и спрече тоталитарну државу да се меша у породични живот.

Свака прича о томе како, тобож, власти Србије хоће да подстакну рађање је лаж док год породица и њена добробит не буду били на првом месту. А то се неће десити док год се родитељи спречавају да бране своју децу од насиља тоталитарне државе. Јер тоталитаризам, као што рече Иван Иљин, није у облику, него у обиму власти.

Морамо бранити породицу! Она је последња тврђава смисла у свету који се претвара у зверињак. Како радили, тако нам Бог помогао.

————-

УПУТНИЦЕ:

(1https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=03&dd=22&nav_category=11&nav_id=1372421

(2http://sloven.org.rs/srb/?p=10185

() http://www.pecat.co.rs/2011/01/trgovina-ljudskim-organima-liberalni-kanibalizam/

(4) https://facebookreporter.org/2018/05/16/pokusaj-zabrane-sveroditecjskog-protesta/

(5) https://facebookreporter.org/2018/05/16/homoseksualci-setaju-a-roditelji-sa-decom-ne-smeju/

(6) https://www.intermagazin.rs/ako-su-vakcine-bezbedne-zasto-ih-je-japan-zabranio/

(7) http://www.vaseljenska.com/vesti-dana/zabranjene-novartisove-vakcine-u-italiji/

(8) https://www.srbijadanas.net/samo-u-srbiji-zabranjena-vakcinacija-svinja-jer-eu-nece-vakcinisano-meso-ali-je-zato-za-srpsku-decu-vakcinacija-obavezna/

(9) https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2657045/najmracnija-tajna-jugoslavije-kako-je-ozraceno-50000-srpske-dece

ИЗВОР: БОРБА ЗА ВЕРУ

(Изглед и опрема текста – Словенски вѣсник)


Изворник: Аналитички форум

(Visited 321 times, 1 visits today)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *