Евсевије Петровић: ИСЦИЈЕПИ СЕ ПЛАХО И ЛАКОМО

Вакцинација, ујед Звери: на пола пута до „њунормалности“


Евсевије ПЕТРОВИЋ

„Дужни смо да веома много благодаримо Господу што нам је и о прошлости открио, и о садашњости нас умудрио, и о будућности нисмо неразумни. Писмо вели: „Не разапињу се узалуд замке птицама“. Тиме говори: да с правом пропада човек који зна за пут правде, а себе одводи на пут мрака.“
Посланица Апостола Варнаве 5:3-4

Посвећено свим невакцинисаним Србима – остатку Народа „што се не шће у ланце свезати“ [1]

Ми православни Хришћани знамо: наука је слушкиња Вере. И медицина са њом, између осталих наука. А слушкињама је место изван царске ложнице – некој у штали, да се стара о животињама, некој у кухињи, да готови храну, некој да доноси воду и одржава огањ, некој на њиви; понека, достојнија, има приступ царским одајама. Данас, након што се „научним“ и иним револуцијама слушкиња зацарила на месту своје господарице, а њу изгнала да се потуца по свету и тражи место где ће главу подклонити, чак и Царичини секретари, епископи и клирици, презрели су је и међу првима се поклонили новој господарици. Али Царица је Царица и на буњишту и у прњама, и у разбојничким пећинама срца нас грешника. А курва је курва и на царском престолу. Само проклетија, јер мрзост је Богу када слушкиња загосподари над госпођом својом.

Прошле године видесмо Царицу изгнану – и гнусобу опустошења на месту светом.

Докле је фармако-медицинска револуција допузала?

1.

Ових дана, отприлике пола године после почетка ковид-вакциналне кампање у Србији, „имунизовала“ се отприлике половина Срба. Она половина коју чине најревноснији верници нове глобалне религије, ковидоверја. Као и увек када су Србима у походе долазиле сличне инвазивне, терористичке религије – папизам, мухамеданство и марксизам-комунизам – први су пали лакоми и плахи. Плахи: они уплашени за свој земаљски животић, престрављени пропагандом о страшном и смртоносном невидљивом непријатељу који се „једино (експерименталном) вакцинацијом може победити“, и који су за спас потрчали у загрљај човекољубивој фармацији уместо своме Творцу. И лакоми: они који су се полакомили на обећања пропагандиста о страшном и смртоносном невидљивом непријатељу који се „једино (експерименталном) вакцинацијом може победити“, обећања (лудом радовања) о повратку у „нормални живот“ који су им ти исти претходно силом одузели; и они који пропагандистима не верују превише (или не верују уопште) али су се полакомили на старе сладости „новог нормалног живота“, као што су слободно кретање по белом свету, путовања, одлазак на море, у ресторане, кафиће, театре или/и на сладости које се могу купити за 3000 динара.

Ових дана, на пола вакциналног пута, Срби су опет и опет прославили и Видовдан, и сетили се Завета Светих Предака о Царству Небеском. Али им је, загледаним у Небо, некако промакло да око њих, у земаљском „за малена царству“, бесни крвави бој – рат за њихове душе, и душе њихове деце. Рат у коме је већ много Срба пало, рањено и заклано, и здесна и слева. И није било никога да им то каже. Црквени високодостојници, многи са маскама на лицу и многи вакцинисани, говорили су им надахњујуће проповеди о смислу и етици светолазаревског Завета, а елитни интелектуалци су са црквених трибина премудро беседили о вечном значају Косова и Метохије за сваког Србина.

Али нико од њих, и нико уопште, Србима није рекао ово, данас најважније:

  • Да је онај Србин који је поверовао у проповед „струке и науке“ о модерној пошасти (коју су „стручњаци и научници“ сами донели и спровели, а сада агресивно спроводе своје „решење проблема“[2]), поверовао у обећање земаљскога царства.
  • Да је онај Србин који се није успротивио вакциналној офанзиви, без борбе пустио врагове у отаџбину деце своје.
  • Да је онај Србин који је примио „бесплатну“ вакцину примио отровну стрелицу из лука црног јахача на белом коњу (фармакомедицине, који је са короном покорио свет), без борбе пустио црног арапина у срце своје.
  • Да је сваки Србин који је спреман да се одрекне ново-нормалног царства земаљског, царства лажи, мали Лазар, кнез који суверено царује над својом безсмртном душом.
  • Да је сваки Србин који је дигао глас против непријатеља и његове лажи, Милош који је зарио крст у срце султану, цару лажи.
  • Да сваки Србин који је о тој истини данас оћутао – није дошао у Бој на Косово.
  • И да је ово онај Рат о којем је хришћански део човечанства 2000 година слушао, читао и мислио и молио се Богу да га не доживи (Откровење 13:7).

Ових дана, дакле, Србија, окупирана гнусним безумљем и сатанском лажју, гори, а новом поделом подељено „србско племе сном мртвијем спава“. Ретки који не спавају, снатре о небеском царству. Елитне српске православне бабе се чешљају, или чешљају своје унучиће и шаљу их на вакцинацију. Аналитичари анализирају, стручњаци дају стручне коментаре, а водећи трезвени православни интелектуалци, у име православних, поносно истичу: „ми нисмо против вакцинације као такве“[3]. Српски доктори спроводе све препоручене мере Светске здравствене организације, едукују пацијенте и организују вакцинацију, наше вредне медицинске сестрице и браћа неуморно вакцинишу, а бриљантни информатичари, неприметни позадинци без којих ништа не би било могуће, све уредно заводе у сигурне блокчејн базе података глобалне мреже и издају дигиталне аусвајс-сертификате који се не могу фалсификовати. Председник републике Видовданским орденом одликује ветеринара који се највише истакао у области мотивације српског стада за имунизацију (рекао: „Видовдански бој се данас бије против корона вируса а оружје је вакцинација“), а српски академици одликују председника за најплеменитији подвиг у подвигу вакцинације свих (поклањање вакцина којима истиче рок суседним земљама). Брижни епидеми-олошки експерти, ветеринари и остали шефови струке са зебњом прате трендове и гласно стрепе над судбином невакцинисаног остатка – јер видовито виде да „нови талас неминовно долази“, а када дође тада ће за невакцинисане, „који су сада резервоар вируса“, „бити касно“. А српски Патријарх православним Србима у име Оца и Сина и Светога Духа поручује да „поштују препоруке медицине“.[4]

Ових дана, када је, дакле, отприлике половина Срба примила анти-ковид вакцину и тиме купила себи улазницу у нови нормални свет, одобрено је коришћење експерименталних вакцина и на србској деци. Окупатор је покорио половину без отпора, и осетио се довољно силним да може да почне да узима и данак у крви. То јест, до сада су Срби сами себе приносили на жртву Хигији, на Хипократовом олтару у храму Сцијенције, а сада треба да почну да и децу своју приносе на жртву Ваалу (и његовом представнику на земљи Србији В.Ал.-у, који у име тога бога поручује „вакцине су једини спас!“). Да је тако, потврђују извештаји из Индије где је ових дана најмање 17-оро деце умрло од последица вакцинације само у једном граду (Џајпуру), а најмање 2000 у Индији хоспитализовано од „нове болести“ МИС, мулти-системског инфламаторног синдрома[5]. Пошто је код деце смртност од ковида статистички нула (ризик од смртног исхода је мањи него код грипа – без терапије умире једно од милион), сва ова деца су жртва за „опште добро човечанства“. Концепт жртве духовно потврђују и православни епископи поручујући да они који одбијају да се жртвују (и жртвују своју децу) чине грех за који ће морати да се кају и искупљују до краја живота (јер „тиме узрокују смрт себи и својој браћи“). А да би нову вакциналну теологију и практично потврдио, вакцинисани митрополицајац МП Иларион Алфејев невакцинисаним верницима пре неки дан није допустио причешће.

2.

Дакле, ово је сада мала прекретница у рату. Истурчило се плахо и лакомо, побране су воћкице са најнижих грана, ситне рибе су у мрежи, бесловесне овце су под маскама кротко и мирно пошле за вуковима. Пред нама је бруталнија, права и одсудна борба – борба за душе наше деце, и душе нас, словесних оваца Христових, који знамо и видимо шта се дешава. Они долазе по нас.

И у овом кратком и привидном затишју (између „трећег и четвртог таласа“, док чекамо нове, „још смртоносније сојеве“ вируса да нам „неминовно“ дођу) можемо да се осврнемо уназад, осмотримо бојиште, отресемо (нано)прашину лажи са себе, очистимо свијетло оружје – ум, и очистимо срце, које бој бије – да узремо Истину. И да видимо где смо и шта нам предстоји.

Мртве и рањене да пребројимо – не можемо. Према званичним подацима, Срба оштећених вакцином нема – мада, парадоксално, свако од нас зна бар некога ко је брзо после вакцинације умро („од срца“, „шлога“, „ковида“ или просто „од смрти“…). Шеф „струке“ др Мирсад Ђерлек изјављује да су „хоспитализовани у Србији у 99% невакцинисани“ – мада, парадоксално, свако од нас зна много случајева ближњих који су се после вакцинације и ревакцинације разболели од болести са симптомима ковида, а доктори у својим кулоарима причају како су овог пролећа на одељењима интензивне неге њихових ковид-болница „више од половине пацијената били вакцинисани и ревакцинисани“ (па између осталог и зато многи међу њима још увек одбијају да се вакцинишу).[6]

Други, безбожни народи западне Европе, нису били такве среће као Срби. Према најновијим подацима европске агенције за регистровање нежељених дејстава вакцинације (Eudra Vigilance[7]) у земљама ЕУ је регистровано 17 503 случаја смрти и готово 1,7 милиона других пожељнијих нежељених дејстава односно случајева нарушења здравља после успешне имунизације експерименталним вакцинама. У безбожној Америци званично пријављени број смрти после анти-ковид вакцина прешао је укупни број свих случајева смрти после свих вакцинација у последњих 30 година.[8] Само у претходној седмици пријављено је више од 2000 смрти после вакцинације.[9]

Лево: пријављени случајеви смрти у Европи. Десно: Пријављена смртност после вакцина у САД; скок на графикону почиње на почетку ковид вакцинације

Али, што је најгоре, не можемо ни да себе пребројимо – јер разједињени, атомизирани, немамо једни друге.[10]

А како ће надаље битка тећи и које ће се оружје примењивати, можемо да видимо на другим фронтовима глобалног ратишта. У Америци, где је број вакцинисаних прешао 60%, дементни председник Џо Бајден је ових дана успео да пошаље народу кључну поруку: „Вакцинишите се, сви; или носите маске заувек!“. А његова мање дементна и псу истоимена портпаролка Џен (Псаки) најавила је да креће вакцинална кампања „од врата до врата“. У Хрватској, нама најближем „западу“, најављено је да се од септембра ни у једну јавну установу, односно на сва места где је данас немогуће ући без маске, неће моћи ући без дигиталног сертификата. То је већ уведено на нама најближем „истоку“, у Москви (где се „папирни“ сертификати „здравља“ више не признају – искључиво дигитални QR код). На нешто даљем западу (у Ватикану) и нешто даљем истоку (у Туркменистану) вакцинација је постала обавезна. Обруч се стеже и са севера: градоначелник Беча објавио је да на снази остају све стриктне епидемиолошке мере, које су у међувремену ублажене у остатку Аустрије (укључујући то да и деца старија од 6 година за приступ јавним местима морају имати потврду о вакцинацији, или негативан ПЦР тест[11]) – и то „док се сви не вакцинишу“. И са југа: на Малту више не могу да уђу невакцинисани.

И из виртуелног света: човек који је изумео мРНК технологију, др Роберт Малоун, недавно је изјавио да „нико не треба да буде примораван да прима ове експерименталне инјекције, да владе нису транспарентне у односу на ризике, да они који су се природно опоравили од ковида не треба да примају вакцину, и да су ризици већи од користи код деце, тинејџера и младих људи“. Одмах после тога угашен му је Линкед-ин налог (који је плаћао), а са википедије је избрисано његово име са одреднице о мРНК вакцинама.

Што значи: врло, врло ускоро ни на интернету неће бити могуће наћи истиниту информацију. А то значи да нам Господ показује да је време да се и ми полако скидамо са мреже. Јер знамо све што треба да знамо.

И да нам остаје једино да гледамо у Небо, јер тамо нам је једина одступница.

3.

А шта нам Небо поручује?

Вакцинатори Србима отворено говоре о чему се ради: да је циљ да српско „крдо“ вакцинацијом (од vacca, крава) достигне колективни имунитет („herd immunity“). И да би Србима још јасније показали ко је и шта је циљна група пројекта, у прве борбене редове послали су најелитније снаге ветеринарске медицине, „марвене докторе“. Па тако Србима финесе имунологије (и сточне епидемиологије) упорно објашњава врховни експерт марвене медицине Herr Milanko Schekler. Али Срби, традиционално „стока једна грдна“, не слушају шта им се прича (а и да слушају не би разумели), па им Herr Schekler не објашњава шта је прави циљ: да је СЗО (Светска змијина организација – видети лого дотичне фирме), прошле године у ходу ковид пројекта променила властиту дефиницију „имунитета крда“, те да по новој концепцији колективни имунитет људске стоке подразумева искључиво имунитет стечен вакцинацијом (преко ноћи је обрисана стара вишедеценијска дефиниција која је под колективним имунитетом подразумевала (и) имунитет природно стечен претходном инфекцијом – као нпр. потпуни и трајни имунитет код малих богиња).

„Поштујмо препоруке медицине“

Али који домаћин је икада питао своју стоку да ли жели да се вакцинише и чипује? Зато је сами „шеф“ кризног штаба у Србији, др Мирсад Ђерлек, ових дана кроз Овертонов прозор поручио Србима (и Бошњацима) да се припремају за „обавезну вакцинацију“ (рекавши да је то нешто „веома добро“). Претходно, врховни шеф-WEF из генералштаба ове оперaције Herr Klaus Schwab, стоци је поручио: „Више се никада нећете вратити у нормално (“You will never return to normal again”). А за мање од 10 година нећете имати ништа своје, и бићете задовољни“. То јест: имаћете комфорну шталу, пуне јасле, прилику да се контролисано размножавате, и бићете заштићени од вукова. Као свака срећна домаћа животиња код доброг домаћина.

Зато, тренутак је да се подсетимо шта нам је кроз тамнички прозор о овим докторима и њиховом пројекту поручио видовити Владика Николај, пре 80 година (у делу „Земља Недођија“, циклус из Дахауа). Када идејни творац пројекта, „елегантни господин у црном гала оделу, са цилиндром на глави и светлим металним штапићем у руци“ који је „јако храмао на једну ногу“, а у просторији се појавио из ватре у ковитлацу, Србину говори, хвалишући се:

„Ја сам Доктор над докторима. Све ћу то ја привести у свој обор као глупу стоку, како моји верни докторанти и називају те народне масе… А методи су моји лаж и насиље“.

Дакле, до сада је била лаж „Доктора над докторима“ и „његових доктораната“. А од сада почиње насиље. И шта нама, православним Србима који више нисмо Народ који у стројном поретку у небоземном Каравану ходи са земље на Небо, него смо на буљуке разбијена војска без команде и без позадине, која пуца и једна на другу, сада преостаје?

Док о томе размишљамо, треба да знамо: ни Доктор са цилиндром, ни његови докторанти неће лично доћи по нас. Доћи ће њихови (уредно вакцинисани и чиповани) пси – јер ми смо им стока, а стока се у тор угони псима, струјом и штапом. Али пре њих доћи ће наша „имунизована“ браћа, комшије, пријатељи, рођаци… И рећи ће нам (оно што већ говоре на социјалним мрежама и у коментарима по интернету): „Сви смо се вакцинисали, и шта нам фали? Због вас шачице заглупљених антиваксера ја и моја деца не можемо да почнемо да живимо нормално! Доста је терора мањине над већином! Једино присилом се приучени глупани могу привести разуму!“. А затим ће они позвати докторе и докторе над докторима да заврше агонију и присилно нас вакцинишу. Или затворе у изолационе кампове. И, када буде потребно, да нас сместе на санитарну социјалну дистанцу од 2 метра – под земљом. Јер то ће бити једини начин да се вирус елиминише из популације – такозвано „коначно решење“.

Логично, и доследно, исто као што је одувек бивало са свим бившим Србима: њима је насушно потребно да Срби не постоје, јер их својим постојањем подсећају да су сами бивши Срби. А бити бивши Србин је врло, врло непријатно. То је као бити бивши Апостол – таквом човеку је боље да се никад није ни родио (Матеј 26:24).

4.

Али то смо све, мање-више, знали и пре вакциналног покоља. А шта је то што нисмо знали, а сазнали смо у међувремену, у ходу боја?

Како је рекао Владика Николај: привилегија простих Хришћана, а такви су Срби одувек били, јесте – да не знајући много, знају главно („Што више знају људи, мање разумеју. Претоварени су знањима, али упоредо с њима расте неразумевање. Још мало па ће знати све, а ништа разумети“). Не морамо, и не можемо, да знамо све – безброј истинитих чињеница о безбројним криминалним и преглупим лажима ковидоверског тероризма.

Мапа „теорије завере“

Али морамо да знамо главно.

Сазнали смо да су вакцинисани у себе примили нешто што има магнетична својства.

Недавно је објављена студија Европског форума за вакциналну вигиланцију[12] начињена у Луксембургу почетком јуна, која је показала да у 29 од 30 испитаника место вакцинације привлачи магнет, који се лепи на кожу и остаје у антигравитационом положају. Код неколико испитаника, који су пристали на то (само мали број), тестирање мерним уређајем је потврдило постојање електромагнетног поља. Већина испитаника која је учествовала у тесту била је шокирана ефектима, неки су сместа прекинули учешће у тесту и комуникацију.

Ова студија је потврдила безбројна лична сведочанства и демонстрације документоване видео снимцима које се са великим тешкоћама објављују на интернету, јер одмах бивају цензурисана и уклањана са главних платформи (фејсбука, јутјуба, твитера…) и избрисана из претраживача.[13] У тим снимцима се може видети како се не само магнети лепе за места вакцинације и мерни уређаји показују присуство електро-магнетног поља (укључујући и ручни детектор метала), него за тела вакцинисаних људи приањају и различити метални предмети – кључеви, кашике, виљушке, новчићи (притом многи од њих од немагнетичних метала!), па чак и мобилни телефони… И не само за тачку вакциналног убода, него после извесног времена протеклог после вакцинације за разне регије у телу. А то је испитало и посведочило и више доктора.[14]

Фотографија коју је објавио проф. др Хулиан Корнехо-Мир (Julián Cornejo-Mir), професор дерматологије и директор медицинског факултета Универзитета у Севиљи (у питању је његова рођака; преузето са https://www.orwell.city/2021/06/dr-julian-cornejo-mir.html )

Ово све „факт-чекери“ и “трезвени“ верници ковид религије и фармако-медицинског култа, експресно дезавуишу и исмевају као „глупости антиваксера и теоретичара завере“, који би се „могли некад окупати па се ништа не би лепило“. Али парадоксално је то што интернет платформе које ревнују за ковид-истину одмах и без трага скидају са интернета све те снимке, уместо да целом свету лепо покажу и докажу како су теоретичари завере глупи, лажљиви и неопрани – па да им се сви смеју. О чему се заиста ради?

Пре неколико дана, крајем јуна, група шпанских истраживача објавила је шокантни резултат анализе садржаја Фајзерове вакцине, коју је спровео професор Пабло Кампра са Универзитета у Алмерији. На основу електронске и оптичке микроскопије, и тестова апсорпције, анализа је показала да се у вакцини налази графен (дериват графита у форми наночестица).[15] И да графен чини 99% садржаја вакцине (а РНК односно м(агична)РНК о којој сви причају свега 0,7%). После тога аналогно присуство графена установљено је и у вакцини Астра-зенека.

Слике са електронске микроскопије: лево садржај Фајзер вакцине, десно електронска микроскопска слика графена из литературе (степен увеличања се незнатно разликује, већи је на десној фотографији)

5.

Графен је неоргански суперпроводљиви нано-материјал, 2Д нанокристал сачињен од шестоугаоних решетки угљеника, дебљине само једног (или евентуално неколико) атома, представља најистраживанији материјал у технологији и биомедицини у последњих десетак година и фундаментални елемент електромагнетних нано-уређаја, нано-мрежа и нано-комуникација. Графен у интеракцији са биомолекулима у биолошкој средини (и са бором, или чак сâм у одређеним формама[16]) стиче магнетичка својства, и захваљујући томе, уз суперпроводљивост (много већу од бакра…), представља платформу за такозване нано-машине – нано-антене и нано-сензоре. Просто речено, графен има својства да прима и предаје електричне односно електромагнетне сигнале. У биолошкој средини, односно телу, он функционише као транзистор (био-транзистор, појачивач или/и прекидач).[17] А транзистор је основна електронска компонента.

По дефиницији, нано-машине су био-сензори и електромагнетне комуникационе јединице, које имају електромагнетна својства, и могу се активирати или дезактивирати РФ импулсом (односно електромагнетном индукцијом), и тако могу да бежично комуницирају са уређајима изван биолошке средине (тела). Када се у биолошку средину односно организам убаци већи број таквих нано-машина, од којих свака појединачно представља такозвани нано-чвор (nano-node) оне међусобно успостављају комуникациону нано-мрежу, и сваки чвор појединачно и цела мрежа скупа могу да бежично комуницирају са спољашњом мрежом (интернетом или bluetooth-ом).

Безброј нано-честица графена убризганих вакцином у организам[18], од којих свака јединица представља пасивну био-електронску антену односно примопредајник или/и транзистор, шире се у телу лимфотоком и крвотоком, пролазећи и у мозак кроз крвно-мождану баријеру, и трајно се инкорпорирају у ткивима. И тако формирају пасивни сигнални механизам у телу – практично тродимензионалну био-електронску тетоважу. Будући да се интегришу са био-молекулима, протеинима из крви и ткива (чак и са ДНК), који на решетки графена формирају хибридне комплексе који се називају – о коинциденцијā! – био-молекуларна корона (тако настају једињења која имају магнетична и чак фотолуминесцентна својства), имуни систем тела их после тога не препознаје као туђе, па их ни не одбацује. И та “whole body“ тетоважа, будући састављена од непоновљиве комбинације безброј идентификационих јединица („quantum dots“), представља уникални теле-биометријски идентификатор организма који се непогрешиво препознаје 5Г интернет мрежом. А тај човек постаје хумани чвор (human-node), домен у мрежи „интернета тела“ (Internet of bodies).

Овде се види на којој РФ фреквенцији функционише графен као платформа вајерлес био-сензора у теле-биометрији (GO – графен оксид): у интеракцији са ДНК активира се на фреквенцијама између 0,5 и 26 гигахерца – а то је фреквентни опсег 5Г мреже.

5Г интернет мрежа, која се пуном паром потајно развија паралелно са ковид кампањом и вакцинацијом, представља оно што ће наступајући „интернет ствари“ (Internet of things) и „интернет био-нано ствари“ (Internet of bio-nano things) учинити функционалним, јер без ње би комуникација са биолошким нано-мрежама била неостварљива. Без вакцина, био-нано честица у њима и 5Г мреже, трансхуманизам односно прелазак човечанства из света који је створио Бог у свет који је по својем подобију дизајнирала Звер, не би био могућ – и зато цео пакет иде заједно.

И то је оно о чему је пре 5 година (2016.) говорио директор Светског економског форума, несмешна карикатура Herr Flicka, obersturmbandführer великог ресета Klaus Schwab: када је обећао да ће сви људи на планети „сигурно у наредних десет година“ бити таговани електронским дигиталним идентификатором.

То је оно што је Bill Gates of Hades свечано патентирао 2020. под бројем 060606, као револуционарну технологију која омогућава да се активност индивидуалног људског тела споља прати и надзире бежичном комуникацијом (а да такав човек на основу своје „активности“ „заради“ плату у дигиталној криптовалути, јер папирног новца неће бити) – и то је пројекат ID2020, адска капија кроз коју човечанство улази у нову еру, еру Звери.[19]

6.

И то је оно што је Тајновидац са Патмоса видео и најавио пре 2000 година:

И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, да им даду жиг на десној руци њиховој или на челу њиховом, да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, име звијери или број имена њезина“ (Откровење 13:16-17).

То смо, духовним видом, знали и пре него што је вакцинација кренула (http://sloven.org.rs/srb/?p=20737 – фуснота 17). Сада то можемо да видимо и душевним, тачније психо-физичким оком, бинокуларно, као јасну композитну слику материјалног и нематеријалног феномена који се збива око нас. А ко жели да само плотским оком опази жиг звери, и да га опипа као Тома ране Христове, тај га неће видети – пре него што угледа Звер саму, као свога господара у вечности. Јер Ђаво није Христос. Као што ни жигосана бесловесна овца није Хришћанин.

И да се подсетимо. Грчка реч у оригиналу харагма, србскословенски начертаније, значи: 1. ујед или убод (примарно значење у класичном Сенцовом речнику старогрчког, у многим речницима се семантички асоцира са уједом змије); 2. жиг, печат, и 3. обележје, знак, запис.

И све то скупа ми данас видимо у концепту дигиталног вакциналног идентитета заснованог на тетоважи графенским био-електронским нано-таговима:

  • Убод, који је ујед змије омотане око Хигијине чаше фармако-медицинских жречева Светске змијине организације, и убризгавање отрова (вакцинација+ревакцинација = двоједини ујед фармако-медицинске змије, два змијска зуба).
  • Жиг, којим кнез овога света жигоше своју стоку.
  • И обележје, од грчког характир (латинско character), карактер, јединствено и непоновљиво ипостасно својство појединачног човека, обележје које одређује лични идентитет, записано у телу (нису случајно Срби у Црној Гори вакцину, када се први пут појавила код њих пре стотину година, звали писаница).

Запис уписан на бесловесном језику дигиталног небића, језику Звери, и читљив само њој, несветим духом електромагнетног зрачења из фреквентног опсега адске светлости (суб-инфрацрвеног спектра микроталаса, 5Г).

А када грчки шатро-православни епископ Хризостом (Месинијски), који се залаже за обавезну општу вакцинацију,[20] говори како „Црква мора да убеди негаторе вакцинације како у вакцинама нема ничег метафизичког, никаквих празноверица нити теорија завере“, чак и он окајани говори истину (баш као његов славнији колега Кајафа – Јован 11:50): графен у вакцини је сасвим материјалан, знање о томе шта је он и како функционише није празноверје него се зове ултра-модерна наука и технологија, а информација коју смо ових дана добили из лабораторије академске научне институције није теорија завере него материјални доказ – непобитни доказ окултне агенде Звери која влада царством овога света. Агенде којој, како једнако јасно видимо, шатро-православна црква са свим својим проклетим високодостојницима верно служи.

7.

А свим православним (вакцинисаним и иним) „факт-чекерима“ који ће ово несумњиво „трезвено“ оспорити, јер се у Откровењу говори „само о десној руци“ (а вакцина се даје и у леву) и о челу, можемо само поручити да се припреме – јер за „вакциналне скептике“ који „оклевају“ да приме иглу, већ је дизајнирана инхалациона вакцина која ће се примењивати интраназално. За још веће скептике који ће оклевати и њу да приме, одавно је развијена технологија пласирања нано-машина и преко палица за назалне/назофарингеалне брисеве, којима се раде стандардни ПЦР тестови[21]. Графен је већ детектован и на тим штапићима, и једино се тиме може објаснити зашто се људима који су само једном урадили ПЦР тест неодимијумски магнетић лепи за предео корена носа[22] (а то што је енглески NHS /Национална здравствена служба/ затражио да се законом забране у дечјим играчкама широко распрострањени неодимијумски магнетићи, свега неколико дана након што су се овакви снимци појавили на интернету, може се објаснити као коинциденција).

А супер-трезвене православне „факт-чекере“ који ће рећи да у оригиналу стоји „на руку“ и „на чело“ (епи) а не „у руку“, унапред ћемо подсетити да у латинској Вулгати формулација гласи управо „у руку“ и „у чело“ (in manu, in frontibus).

И пре него што још трезвеније упитају како је могуће пласирати нешто „у чело“ (а да то није метак), објаснићемо им и то. Метопон, чело (μέτωπον), не значи само чело, него буквално етимолошки „између очију“, „иза очију“ (мета-опон). То јест, означава простор који анатомски управо одговара фронто-орбито-назо-етмоидном комплексу, телесну шупљину у наднебесју човековог микрокосмоса (изнад небца, област даха=духа) у коју својим протезицама од 9 инча ритуално пенетрирају маскирани сатанини службеници, широм затворених очију, у његово име. И у коју ће, ускоро, пенетрирати свима онима који не желе да приме вакцину а желе да се крећу по свету, и пенетрираће на сваких 48 сати. Онај ко службеницима ђавола, медијаторима његове воље, допусти пенетрацију, добијаће привремени QR-ausweis (и са њим повластице, immunitas и слободу кретања у сатанином царству). Временом, после извесног броја апликација „теста“, примиће довољну количину графенских нано-машиница које ће га био-електронски жигосати и без убода.

Како год, невакцинисани и нетестирани већ колико сутра или прекосутра без дигиталног сертификата односно QRC-а (QR Code) – са три шестице у три угла – неће моћи да некажњено ходају улицама, нити да уђу у продавницу хране. То ће моћи само онај „ко има жиг, име звери, или број имена њеног“[23] (Откровење 13:17). И што је данас више људи који се повинују захтеву, и емпиријски се увере да у тест-пенетрацији и QRC-у Звери којег примају (и весело хрле на море) „ничег злог нема“, то ће сутра пре наступити. И прексутра, у којем ће за нежигосане и не(а)тестиране бити места само у концентрационим камповима. Односно на прихватљивој социјалној дистанци од 2м, под земљом.

И без обзира на то има ли у свим овим „теоријама (и праксама) завере“ истине или не, као чињеница остаје да се свако ко се подвргне процедури која је предуслов за кретање у „новом нормалном свету“, уписао у „block-chain“ – тј. свој идентитет је својевољно уписао у блок, дигитални црни камен који је нераскидивим ланцима увезан са дигиталним системом Звери (чиме се службеници Звери и хвале – блокчејн = нема лажи, нема преваре, нема бекства, фалсификат је немогућ). Другим речима, сам је своје име уписао у Књигу Звери.

А нај-нај-најревносније зилоте неоправославног „факт-чекинг“ трезвења који ће све ово са трезвеним подсмехом негирати, подсетићемо да је њихов највећи савремени светитељ, прозорљиви грчки светогорски Старац Пајсије, који је разговарао са змијама па је могао о томе да зна из прве руке, прорекао да ће вакцина која ће се свима давати бити жиг звери.[24]

Агапа код Старца Пајсија [25]

+++

Шта су, дакле, сада три најважније ствари које сваки преостали православни Србин треба да зна?

Једна је: да више не можемо рачунати на будућност овога света.

Друга: да више не можемо рачунати на људску помоћ.

И трећа: да одбијајући да примимо лажноимену вакцину (и ПЦР тестове), одбијамо да примимо жиг звери.

Прошле године видесмо гнусобу опустошења на месту светом.

А сада видесмо да је дошла невоља велика о којој нам је Господ рекао, каква није била од постанка света.

Који су у Јудеји нека беже у горе, и који су у граду нека излазе напоље!

Амин.


[1] Пре око пола године, на самом почетку вакциналне кампање, написао сам текст о вакцини Спутњик, посвећен свим православним Србима. Онима који су се у међувремену вакцинисали овај текст није намењен.

[2] Ово се не односи само на одавно познату рекеташку тактику свих мафијашких кланова, па и Сатаниних мафијаша новог светског поретка: креирај проблем, а онда предложи, и продај своје решење, или га наметни силом, ако жртва неће да га купи. Данас знамо да постоји врло ефикасна, једноставна и јефтина терапија против „ковида“, испитана и потврђена бројним експертским тимовима у свету (базирана на раном пре-хоспиталном третману ивермектином, хидроксихлорокином, витамином Д и Ц, цинком, кверцетином, аспирином…), захваљујући којој се – према најконзервативнијим резултатима – смртност оболелих од ковида смањује за 85% (и чак до 93%). То значи да би најмање 85% људи који су умрли од те болести (или/и од „медицинског третмана“) преживело. А с обзиром да „струка и наука“, у садејству са СЗО, владама, медијима, и „факт-чекерима“ хипер-активно цензуришу, сакривају или дезавуишу информацију и истину о томе, и да су чак те есенцијалне лекове учинили недоступним, на њиховим проклетим рукама је крв тих безбројних људи.

[3] http://sloven.org.rs/srb/?p=21455

[4] Ево нпр. једне од тих релевантних препорука. Професор А. Гинцбург, директор Центра Гамалеја који је произвео руску вакцину Спутњик В, поручио је да је „неопходно вакцинисати се односно ревакцинисати на сваких пола године“. Истовремено, експерт СЗО руски гинеколог-акушер др Љ. Јерофејева поручила је да се женама не препоручује да затрудне 6 месеци после вакцинације. Патријарх је, значи, православним Србкињама у име Бога поручио да више не остају трудне.

А онима које против препорука ипак затрудне, медицина је поручила да „нема никаквог ризика да се вакцинишу“. Истовремено, у престижном медицинском часопису недавно је обављена прва студија о томе („Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons“) чији је закључак да „прелиминарни налази нису показали очите знаке небезбедности међу трудним особама“. Ко пажљиво прочита студију видеће да малим словима пише да је показала да је од трудница које су вакцинисане у прва 2 триместра трудноће 82% имало спонтани побачај. Што ће рећи да је Патријарх благословио Србкињама и Србима нову „благословену“ контрацепцију: 4 од 5 фетуса биће побачено, а за трудне особе „нема никаквог ризика“ (подразумева се и духовног, јер конвенционална контрацепција је грех).

[5] https://greatgameindia.com/children-dead-covid-vaccine/

[6] У Британији и Израелу, земљама које су „имунизовале“ највеће проценте народа, вакцинисани и ревакцинисани чине више од половине умрлих и хоспитализованих од ковида. Најновији званични извештај енглеског министарства здравља показује (између редова, оном ко има очи да види!) да је смртност од делта соја код ревакцинисаних пацијената (од кад се појавио тј. 01.02. до 21.06.2021.) била десет пута већа него код невакцинисаних (што је могућа потврда АДЕ ефекта). Код нас о тој статистици доктори ћуте, па нико и не зна истините податке – осим др Ђерлека. Наши доктори „чувају професионалну тајну“, на коју су се обавезали Хипократовом заклетвом, као верне заклете слуге Хигије, Асклепија и осталих паганских богова, и савесни службеници Владе републике Србије и владичице Ане Брнабић.

[7] http://www.adrreports.eu/en/index.html

[8] А ради се о више од 70 различитих врста вакцина; при том, према харвардској научној студији процена је да се у тој бази – VAERS – региструје само око 1% свих случајева нежељених дејстава, па су реални бројеви извесно много већи, јер није обавеза доктора да те случајеве пријављују, а многи од њих и не знају да таква база постоји.

[9] https://healthimpactnews.com/2021/cdc-adds-over-2000-deaths-associated-with-covid-19-shots-in-one-week-917-unborn-baby-deaths/

[10] Чак су и Хрвати у овом рату бољи од нас. У Србији нема ни 2 српска „интелектуалца“ и „стручњака“ који би били кадри формулисати и заједнички потписати свеобухватну и словесну анализу ковид тероризма какву су саставили католички хрватски интелектуалци и представили је недавно крчком бискупу. И у Србији нема ни једног епископа који би такву анализу примио у своје руке, сликао се са таквим интелектуалцима, и то објавио урби ет орби.

[11] Papaya chain reaction: пре почетка вакцинације према директивама из централе СЗО (Сатанине здравствене организације) тест се радио са 35-45 амплификационих циклуса (што га је чинило у 97% случајева лажно позитивним и служило за фабрикацију лажних случајева ковида), а после вакцинације према директивама из исте централе ради се са 25-28 амплификација (и служи да покаже да је број случајева ковида „захваљујући вакцинацији“ драматично опао).

[12] https://efvv.eu/ – https://efvv.eu/news/study-on-the-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg

[13] Једна страница на којој су сабрана нека од тих бројних сведочанстава налази се на овом сајту (на шпанском).

[14] https://www.orwell.city/2021/06/magnetgate-dr-pedro-chavez.html

[15] Објављени прелиминарни резултат анализе, као и додатна сведочанства, могу се видети овде.

[16] https://www.livescience.com/graphene-hides-rare-magnetism.html

[17] Најмањи конструисани транзистор састоји се од само 10 атома угљеника, у графенској нано-трачици, и величине је 1 нанометар. Графенска антена је нано-трачица величине 1 микрометар (7 пута мања од црвеног крвног зрнца).

[18] А о којим се потребним количинама ради може се сазнати на предавању на тему модерног рата у Вест Поинту („Мозак је бојно поље будућности“) о употреби наночестица у новим технологијама ратовања, када предавач, доктор неуронаука (креденцијале видети у најави предавања), питомцима војне академије говори како је количина наночестица која се налази у једној бочици величине инјекционе ампуле довољна да „одради“ све становништво Њујорка, тј. 10 милиона људи. Предавање је на овом линку (релевантни сегмент почиње на 37:15-40:20).

[19] https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

[20] https://3rm.info/main/85658-v-grecii-svoi-ilariony-grecheskij-ierarh-potreboval-objazatelnoj-vakcinacii-naselenija.html

[21] https://hub.jhu.edu/2020/11/25/theragripper-gi-tract-medicine-delivery/ и https://www.thelibertybeacon.com/slovakia-report-covid-tests-contaminated-with-nanotech-hydrogels-lithium/

[22] https://www.orwell.city/2021/06/magnetgate-miguel-ianolfi.html Прва од две жене која се појављује на снимку је докторица.

[23] Име звери (τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου) може да се чита и разуме и као: име које је Звер дала свом поданику, име којим га је именовала у својој бази података, Књизи Звери (нпр. хеш код, hash – технологија патентирана у патенту Била Гејтса 2020-060606; али то може да буде и само нумеричко име записано у личним документима, нпр. ЈМБГ). Број имена њеног је 666, крајеугаоно записан у сваком QR коду. Све се испунило пред нашим очима.

[24] https://3rm.info/main/80847-prochitajte-esche-raz-svjatoj-paisij-svjatogorec-ob-objazatelnoj-vakcinacii-i-pechati-antihrista.html

[25] Преузето са https://3rm.info/main/85427-kak-stat-chelovekom-svjatoj-paisij-svjatogorec-i-zmeja-unikalnoe-foto.html

(Visited 1.155 times, 1 visits today)

Буковички

Learn More →

One thought on “Евсевије Петровић: ИСЦИЈЕПИ СЕ ПЛАХО И ЛАКОМО

  1. Тузор 15. јула 2021. at 09:42

    Богами, највише ме је забринуло ово што се наводи у вези са фуснотом број 6. Тај АДЕ ефекат, праћен мулти-системским инфламаторним синдромом (МИС), изгледа толико језиво неизбежан да просто не знам шта бих могао на то да додам. Већ јутрошње вести (15.07.2021) у вези са дешавањима у “највакцинисанијој” држави Израелу потврђују добар део овога што се у тексту наводи (ма колико ствари биле медијски улепшане и сведене на “прихватљиву” меру). Па још графени… Нека нам је добри Бог у помоћи, али: “Ко се чува, и Бог га чува”.

    Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *